Ero aboriginaalien ja First NationAboriginaalien vs First Nation

Aboriginaalien ja ensimmäinen maa viittaa samaan lahkon ihmisiä. On vaikea laatia eroa aboriginaalien ja ensimmäinen maa, sillä ne ovat samat. Vaikka alkuperäiskansojen nähdään monissa osissa maailmaa, nämä kaksi termiä aboriginaalien ja ensimmäinen maa '' viittaa alkuperäiskansojen Kanadan.

Niistä kaksi termiä, aboriginaalien on yleisesti käytetty kuin First Nations kuvaamaan kaikkia Alkuperäiskansat Kanadan.

Aboriginaalit Kanadassa kuuluvat First Nations, Metis ja inuiittien. Toisaalta, First Nations viittaavat alkuperäisväestön Kanadassa muiden kuin Metis ja inuiittien. Joten se voidaan nähdä, että aboriginaalien käytetään laajemmassa mielessä ja viittaa kaikkiin alkuperäiskansojen taas First Nations ei ole tällainen. Suurimman osan ajasta, First Nations vain viittaa Intian ihmisiä.

First Nations oli termi, joka tuli yleisessä käytössä 1980-luvulla. Termin keksi korvata termi 'Intian bändi', kuten jotkut ihmiset mielestä tästä termi loukkaavaa. First Nations käytettiin ensimmäisen pidetyssä yhteisessä neuvoston kokouksessa National Intian veljeskunta ja yleiskokouksen ensimmäisen intiaaneja.

Kaikki aboriginaalit on tiettyjä oikeuksia ja jopa käyttää hallitukset. Alkuperäisväestön oikeudet ovat ne, jotka aboriginaalit ovat saaneet seurauksena esivanhempiensa 'pitkäaikaista käyttöä. Oikeudet, kuten metsästys- ja kalastus ovat joitakin oikeudet, jotka he nauttivat. Mutta nämä oikeudet vaihtelevat yhdestä ryhmästä toiseen riippuen kulttuurista, perinteet ja käytännöt. Tämä on myös sama asia First Nations.

Yhteenveto1. On vaikea laatia eroa aboriginaalien ja ensimmäinen maa, sillä ne ovat samat.

2. aboriginaalien on yleisesti käytetty kuin ensimmäinen maa kuvaamaan kaikkia Alkuperäiskansat Kanadan.

3. kanadan alkuperäiskansat kuuluvat First Nations, Metis ja inuiittien. Toisaalta, First Nations viittaavat alkuperäisväestön Kanadassa muiden kuin Metis ja inuiittien.

4. aboriginaalien käytetään laajemmassa mielessä ja viittaa kaikkiin alkuperäiskansojen taas First Nations ei ole kuin että. Suurimman osan ajasta, First Nations vain viittaa Intian ihmisiä.

5. First Nations oli termi, joka tuli yleisessä käytössä 1980-luvulla. Termin keksi korvata termi 'Intian bändi', kuten jotkut mielestä tästä termi loukkaavaksi.