Ero GeForce 9800GT ja EVGA GeForce GT220 NäytönohjainGeForce 9800GT vs EVGA GeForce GT220 Näytönohjain

Vaikka tietokone on alunperin luotu ja kehitetty tekemään laskelmat ja muut liiketoiminnan tehokkaampaa, tänään tietokonetta käytetään muista syistä kuin hyvin. Itse asiassa useimmat ihmiset, jotka käyttävät tietokoneita niin viihde tarkoituksiin. Monet peliyhtiöt ovat nyt kehittäneet versioita joitakin suosituimpia pelejä pelataan henkilön 's henkilökohtainen tietokone tai kannettava tietokone. Tämän seurauksena on ollut nousu lukuisissa grafiikkaa ja näytönohjaimet, jotka on valmistettu lisätä ja asentaa tietokoneet jotta innokas pelaajat voivat nauttia haluamastaan ​​tietokonepeli.

Kaksi suosituinta kortit keskuudessa pelaajat ovat GeForce 9800GT näytönohjain ja EVGA GeForce GT220 näytönohjain. Sekä GeForce 9800GT näytönohjain ja EVGA GeForce GT220 näytönohjain kehitettiin NVIDIA. GeForce 9800GT näytönohjain on ydin kellon nopeus on noin 1. 5 GHz, ja kehys puskurin nopeus 900MHz. Nämä nopeudet tarjoavat pelaajille laadukasta ääntä ja kuvaa, jotta he voivat nauttia pelistä, eikä tarvitse huolehtia hitaita latausaikoja. Näytönohjain on myös suunniteltu käytettäväksi PCI Express arkkitehtuurin tarjota optimaalisen pelaamista nopeuksilla. Tätä voidaan käyttää myös muiden väyläarkkitehtuureja kuitenkin laatu ja pelikokemusta ei välttämättä ole sama.

Toisaalta, EVGA GeForce GT220 näytönohjain on ydin nopeus on noin 720MHz. Tämä tekee siitä paljon hitaampi verrattuna GeForce 9800GT näytönohjain. Vaikka tämä voi olla totta, EVGA GeForce GT220 on edelleen kyky tarjota laadukkaita kuvia ja grafiikkaa. Tämä johtuu osittain siitä, että EVGA GeForce GT220 näytönohjain konstruoitiin myös liittää ja käyttää PCI Express väyläarkkitehtuuria.

Toinen merkittävä ero GeForce 9800GT näytönohjain ja EVGA GeForce GT220 näytönohjain, ovat niiden tarkoituksiin. GeForce 9800GT näytönohjain on kehitetty ensisijaisesti vastaamaan tarpeisiin innokas pelaaja. Kun kyseessä EVGA GeForce GT220, tämä näytönohjain on kehitetty käsittelemään video- ja kuvankäsittely, sekä antaa mahdollisuuden tuottaa korkealaatuista videokuvaa elokuvia, nähdään kautta DVD-soitinta käytetään useimmissa tietokoneissa tänään. Kortti ei ole kykyä käsitellä pelaamista kuvan ja äänen, mutta tämä on vain sen toissijainen tarkoitus.Yhteenveto:

1. Sekä GeForce 9800GT näytönohjain ja EVGA GeForce GT220 näytönohjain kehitettiin NVIDIA, ja niitä käytetään PCI Express väyläarkkitehtuuria.

2. GeForce 9800GT on nopeampi ytimen kellotaajuus kuin EVGA GeForce GT220 näytönohjain; GeForce 9800GT, joissa on ydin nopeus on 1. 5 GHz verrattuna EVGA GeForce GT220, joka on kellotaajuus vain 720MHz.