Ero matto ja Matto matto vs Matto

'Matto' ja 'matto' ovat termejä, joita käytetään samassa merkityksessä. Joissakin maissa, molemmat sanat ovat samat ja ei ole eroa, mutta joissakin muissa maissa ne ovat täysin kaksi eri termejä.

Amerikassa, matto on lattiapäällysteen mikä pantu seinästä seinään, ja matot kattavat vain pienen alueen tai ne ovat aluekohtaisia. Mutta Intiassa 'matto' ja 'matto' ovat vain käytetään merkitsemään peitteen pitkin lattiaa.

Verrattaessa kahta, matto on pienempi kuin matto. Voidaan sanoa, että mikä tahansa pala lattian joka tulee alle 40 neliön kutsutaan mattoja ja ne tätä suurempi ovat mattoja.

Kun matot ovat pysyvästi kiinnitetty lattiat ja ei voida poistaa niin helposti, matot ovat alueen erityisiä, kattavat vain pienen alueen, ja voidaan poistaa helposti.

Matot voidaan helposti ottaa paikasta toiseen. Jos henkilö haluaa olla matto sijoitettu toisessa huoneessa on mahdollista. Mutta jos matto, tämä ei ole mahdollista. Jos henkilö siirtyy talon, hän voi helposti kuljettaa mattoja, mutta ei niin matot. Matot voidaan käyttää keskeinen, ripustettu seinille, kuten sängyn matolle tai jalka matto. Toisin mattojen tulevat monet kuvioita ja tyylejä.Koska matot ovat erittäin suuria, on vaikea puhdistaa ne. Puhdistus matot on kuitenkin erittäin helppoa. Kuten matot tulevat eri tyylejä ja malleja, matot ovat kalliimpia kuin mattoja. Voidaan nähdä, että matot ovat arvossa perheiden ja jopa siirtyy sukupolvelta toiselle.

Verrattuna matot, matot ovat kovempia kollegansa. Ne ovat erittäin kestäviä ja likaa hylkiväksi. Matot myös tullut monissa tyylejä, värejä ja kuvioita. Paksuus, matot ovat paksumpia kuin mattoja. Koska paksuus kasvaa, matto on ylellisempi, ja siellä on hieno tunne, kun kävellään.

Toinen asia on, että matot voi kuluvat paljon nopeammin kuin mattoja. Jos matto kuluu, se voidaan vaihtaa helposti. Matot voi liukua ja luistaa helposti, mutta kaksinkertainen tarttumaton tai matto pad voidaan käyttää estämään sitä. Jos mattoja kulua, ainoa vaihtoehto on korvata koko materiaali.

yhteenveto:

1. Matto on pienempi kuin matto.
2. Kun matot ovat pysyvästi kiinnitetty lattiat ja ei voida poistaa niin helposti, matot ovat alueen erityisiä, kattavat vain pienen alueen, ja voidaan poistaa helposti.