Ero kaatopaikan jaDump vs Kaatopaikka

Jätehuolto on yksi suurimmista ongelmista, että maailma on edessään. Ihmisessä 'jokapäiväisessä elämässä, hän tuottaa jätemateriaaleja, joka ellei sitä hallinnoidaan oikein, voi aiheuttaa terveys- ja ympäristöongelmia. Hallitukset joutuvat löytää tehokkain jätehuollon ja hallintajärjestelmät käyttää.

Muutama vuosikymmen sitten kun ihmisen väestöstä ei ollut niin suuri kuin se on tänään, jätehuolto oli helppo hallita. Ihmiset käytetään kaatopaikat, jotka ovat kaivettu maa-alueet tai kuoppia, joissa jätemateriaaleja varastoidaan. Useimmat kotitaloudet, etenkin maaseudulla, on kaatopaikkoja samalla yhdyskuntien on yhteinen kaatopaikka asukkailleen.
Kaatopaikat ei säännellä hallituksen ja heiltä puuttuu käsittelyn valvonta. Ne löytyvät kaikkialla ja sitä voidaan tai ei voida kattaa maaperään. Ne eivät myöskään seurata ja mahdollisuudet nesteiden tuottaman kiinteän jätteen saastuttavat vesihuollon on suuri.

Avoin kaatopaikoille voi houkutella tuholaisia ​​kuten kärpäsiä ja rottia ja päästävät pahan hajun, jotka ovat vaarallisia ihmiselle. Tämän vuoksi kaatopaikkoja pidetään laittomana ja on sittemmin korvattu kaatopaikoille. Yhteiset kaatopaikoille on muunnettu kaatopaikoille, joita säännellään hallituksen.

Ihanteellinen kaatopaikka on sellainen, joka rajoittuu pienelle alueelle ja on peitetty maakerrosten. Lisäksi vaaditaan liner alaosassa kuopan estää suotoveden tai nesteen kiinteän jätteen tihkua läpi ja saastuttaa veden.Tämän lisäksi kaatopaikka on oltava pohjaveden testaus, suotoveden käsittelyjärjestelmät, ja se on peitettävä maaperä jokapäiväistä jotta se ei voi kutsua tuholaisia ​​ja muita eläimiä ja päästävät epämiellyttäviä hajuja ilmassa.
Kun kaatopaikka on täynnä, uusi luodaan. Vanhat kaatopaikat voivat olla lähteitä myrkkyjä, jotka johtuvat kyvyttömyydestä jätemateriaalien mätänemään luonnollisesti. Koska kaatopaikat ovat hyviä lähteitä kierrätettäviä materiaaleja, ne vetää scavengers jotka kohtaavat vaarassa hautautua kasa roskaa, jos ne ovat huolimaton.
Vaikka kaatopaikoille ja kaatopaikkojen käytetään käsittelemään jätettä ongelmia, pitkällä aikavälillä ne voivat tulla terveys- ja ympäristöhaittoja.

Yhteenveto:

1. dump on kaivettu tontin käytetään varastona jätemateriaalien kun kaatopaikalle on myös kaivettu tontin jätteiden varastointiin, mutta se säätelee hallituksen.
2. dump on pienempi kuin kaatopaikalle.
3. dump ei ole suotoveden keruu ja käsittelyjärjestelmät samalla kaatopaikalle ei.
4. kaatopaikka on liner pohjassa kiinni nesteen tuottaman kiinteää jätettä ja kaatopaikka ei ole linjaliikennettä.
5. Kaatopaikat kuuluvat päivittäin maaperän estää tuholaisia ​​ja estää pahan hajun vapautumisen ilmaan taas kaatopaikat voidaan kattaa tai ei.