Ero Koppisiemeniset ja PaljassiemenisetKoppisiemenisistä vs Paljassiemeniset

Koppisiemenisistä ja gymnospermit ovat osa valtakunnan kasveja. Entinen pidetään yleisesti kukkivat kasvit, kun gymnospermit ovat ne, jotka tunnetaan esi tällaisten laitosten. Tieteellisesti, siemenet laakeri kasvit jaetaan angiosperms ja gymnospermit. Yksi merkittävä ero, joka usein määrittelee nämä kasvit on siemeniä, että se sisältää. Koppisiemenisten siemenet ovat ne, jotka ovat piilossa sisällä hedelmää. Gymnospermit siemenet, toisaalta, altistuvat ja pidetään alasti siemeniä. Pohjimmiltaan, siemenet jälkimmäisen kasvi ovat ne, jotka on kehitetty pintojen erikoistunut lehtiä. Koppisiemenisistä ovat tuollaiset kasveja, jotka sisältävät munasarja sisällä kukka, ja hedelmät ovat usein tuotetaan kypsynyt niistä. Gymnospermit ovat ne kasvit ovat yleensä kartion laakeri luonteeltaan.

Angiosperm Elinkaaren kaavio

Kun se tulee lajikkeen kasvien angiosperms katsotaan ottaa monipuolisempia lajeja, jotka sisältävät puut, yrtit ja pensaat. Gymnospermit ovat niitä kasveja, jotka rajoittuvat pääasiallisesti puumaisille puita. Fyysisessä esiintymisiä, siemen kantavia kasveja angiosperms olla juuret että pitää tehtaan asemansa ja kerätä mineraaleja ja vitamiineja sen ravitsemuksen. Lehdet nämä kasvit ovat tärkeimmät ravinnon kuin varret on, että tärkein liikennejärjestelmä koko kehon. Gymnospermit ovat ne, jotka on myös juuret ja varsi mutta puuttuu munasarja ja stigma löytyy koppisiemenisistä.

Mitä seksuaalisuus, useimmat kasvit on todettu suvuton. Kuitenkin gymnospermit ovat niitä kasveja, jotka pidetään unisexual luonteeltaan kun angiosperms ovat biseksuaali. Kun se tulee lisääntymiselle, The angiosperms usein tämä siitepölyä vastaanottavia rakenteita, jotka ovat yleensä riippumattomia. Gymnospermit täytyy työskennellä luonnon aineita niiden pölytys. Näin ollen, useimmissa gymnosperm kasvien, endospermin tuotetaan haploid kudosta. Tämä johtuu siitä, kaksinkertainen lannoitus ja kolmen fuusio ei löydy kasveja, koska ydin on valmistettu ennen hedelmöityksen. On osa koppisiemenisten kasvien, endospermin tuotetaan triploideja pääasiassa koska se on luotu aikana kolminkertainen fuusio.Lehdet gymnospermit pidetään yleensä neuloja kuin ne näyttävät olevan niin. Kun se tulee elinkaarensa niiden on todettu pysyä hengissä ja vihreä ympäri vuoden. Koppisiemenisistä paremmin kutsutaan 'kovapuu' ja yleensä kuolevat kauden aikana syksyllä. Riippumatta erot, molemmat ovat ovat tuottavia kasveja, jotka auttavat ympäristöä.

Yhteenveto:

1. koppisiemenisistä ovat siemen laakeri kasveja, joiden siemenet sisältyvät munasarja sisällä hedelmää. Gymnospermit ovat ne, joiden siemenet ovat alttiina eikä ympäröity ovule.
2. koppisiemenisistä ovat niitä kasveja, jotka ovat triploideja kudokset kun gymnospermit on haploid.
3. lehdet angiosperms ovat tasaisia, kun taas on gymnospermit ovat kartion laakeri tai neula kuten.