Ero Loft ja StudioLoft vs Studio

Yksi perustarpeet ihminen on suojassa. On välttämätöntä hänen selviytymisen ja hyvinvointia. Hänen talo tai koti on missä hän lepää rankan päivän 'työn, ja se on silloin, kun hän pitää kaiken, mikä on tärkeää myös silloin, kun hänen perheensä ja joitakin hänen omaisuutta.
Se toimii myös hänen suojaa luonnonvoimia kuten sade, lämpö, ​​ja tuuli. Kaikki mikä on arvokas hänelle on turvassa muilta sisälle kotiinsa. Vaikka useimmat ihmiset omistavat kodeissa he asuvat, jotkut elävät vuokra taloja tai asuntoja.
Nämä talot tai asuntojen kutsutaan asuntoja. Ne voivat vaihdella yhdestä, omakotitalo rivi useita taloja tai huoneita sijaitsee rakennuksessa. Kaksi tällaista asuntoja sijaitsee rakennuksessa ovat loft asunto ja yksiö.
Parvi määritellään suuri yläosa tehtaan tai kaupallisen rakennuksen, jota voidaan käyttää huoneistossa. Se on tilava ja yleensä ei ole osioita ja voi koostua olohuone, keittiö, makuutila, ja kylpyhuone.
Se on kalliimpi kokonsa joka antaa matkustajan mahdollisuuden jakaa se useita huoneita. Sen lisäksi tämä, loft-asunnot sijaitsevat yleensä kaupungeissa ja voi joskus kaksinkertaistaa kuin toimisto tai tanssia tai art studio.
Studio määritellään huone tai osan rakennuksen jota käytetään taiteilijan 's työhuone tai huoneisto. Se on pieni ja voi olla vain yksi tai kaksi huonetta, joissa useimmilla aloilla yhdistettynä tilan säästämiseksi. Koska se on pieni, se on halvempaa ja edullisempaa.
Se soveltuu vain yhden tai kaksi matkustajaa. Nuori ammattilainen tai joku, joka on vielä aloittamassa sopisi mukavasti studio, koska se on erittäin taloudellinen ja tarvitsee vain vähän kalusteet. On helpompi hallita ja puhdas ja aiheuttaa vähemmän kustannuksia kuin laskuihin ja kustannuksia.

Yhteenveto:1. parvi on yläosa rakennuksen, yleensä entisessä tehtaassa tai liikerakennus muuntaa asunnon, kun studio on huone tai osa rakennuksen, joka on aikaisemmin taiteilijan 's workroom muunnetaan asunnon.
2. Parvi on suuri ja on enemmän tilaa kuin studio.
3. Parvi on avoin tila, joka voidaan jakaa useita huoneita ja voi jopa tehdä tehdä tilaa toimistossa tai studiossa tai työpaikka matkustajien kun studio on rajoitetusti tilaa ja voi olla vain yksi tai kaksi huonetta.
4. Parvi on kalliimpaa kuin studiossa.
5. studio on edullisempaa kuin parvi.
6. Vaikka molemmat vuokrataan, parvi tarvitsee suuremman määrän rahaa ylläpitää, koska sen koon, kun studio tarvitsee vain hyvin vähän ylläpitämiseksi.