Ero Muovi ja LasilinssitMuovi vs Lasilinssit

Vaikka on olemassa erilaisia ​​linssejä siellä markkinoilla, ilmeisin valinta on välillä lasin ja muovin linssit. Lasilinssit ovat perinteisiä, niitä on käytetty jo jonkin aikaa, kun taas muovi linssit ovat suhteellisen uudempia. Sekä muovi ja lasi on joitakin etuja ja haittoja ja se todella tulee alas maun, hinnan tai vain pelkkä parempana.

Aluksi, muovi on kevyempi materiaali tekee muovilinsseillä paljon kevyempi kuin lasi ja siksi ne ovat vähemmän todennäköisesti aiheuttaa painumia. Myös painavampi lääkemääräykset lasi linssit on taipumus luistaa alas nenän ja rikkomatta. Tämä on syy, monia paikkoja, määrätä lasilinsseille myös pakollista luopumista että niiden asiakkaiden on allekirjoitettava suojella heitä mitään vastuuta vahingoista.

On ylösalaisin, lasi 'optinen kirkkaus on paras ja siten lasi linssit ole juurikaan mitään vääristymiä. Lisäämällä, että se on kaikkein naarmuunnu optisen materiaalin. Tämä tekee siitä materiaalivalinta useiden tunnettujen valmistajien linssit. lasia lähes varmasti särkyvät törmäyksessä, jossa linssit halkaisu pienemmiksi paloiksi. Tämä on syy lasia ei suositella Aktiiviliikunnassa silmälasien takia loukkaantumisen vaaraa silmille. sen paino myös sitä, että lasi linssit voi on kulunut yli pitkän ajan kuluessa.Muoviset linssit ovat pääosin valmistettu polykarbonaatista ja CR-39 muovia. Polykarbonaatti on suosittu linssit koska sen korkea iskunkestävyys. On kuitenkin syytä huomata, että tämä aine ei ole täysin katkaista todisteita. Se on hyvin suosittu tänään varsinkin aurinkolasit ja urheilu silmälasien. Polykarbonaatti on vahvin muovia, samoin kuin ohuin ja kevyin. Kaikkien materiaali 'vahvuudet, polykarbonaatti linssit on myös korkein säröä kuin mitä tahansa muuta materiaalia.

CR-9 on toinen optinen muovista. Se on vähän säröä kuin polykarbonaatti. Se on ohuempi ja kevyempi kuin lasi liikaa. Vaikka se on paljon enemmän iskun- verrattuna lasi, se voi silti rikkoa ja särkyvät vaikutuksista näin ei ole niin hyvä aktiiviharrastajille. Se on myös enemmän naarmuuntumattomalla kuin polykarbonaatti.

Yhteenveto
Lasilinssit ovat raskaampia kuin muovilinsseillä näin ei voi käyttää pitkään aikaan.
Lasi on paljon enemmän naarmuuntumattomalla kuin millään optisella muovista.
Lasi on vähiten iskun- verrattuna kaikki optiset muovia.