Ero sähköliesien ja kaasuliedetElectric Takat vs kaasuliedet

Teknologia on tosiasiallisesti kaasua ja sähköliesiä par toistensa kanssa. Oikeastaan ​​paljon uusia ja kehittyneitä liedet käyttää kaasua, koska ruoanlaitto kaasu on tarkempi. Kokki voi ohjata oikea määrä lämpöä alle potin, ja tämä on lähes varmasti kaasu 'tärkein etu yli sähköä. Useimmissa muissa suhteissa, valinta kaasu- tai sähköliesi riippuu pohjimmiltaan kokki' tarpeet ja mieltymys .

Kaasuliesistä yleensä ovat sinetöity polttimia, jotka vähentävät lian ja pilaantumista on kokki alkuun, jos jotain roiskuu. Solid-top sähkö alueet sisältävät lämpösäteilyä elementti alla lasi tai keraaminen taso. Tässä tapauksessa se on helppo puhdistaa yläosaan liesi.

Sähköliesi tai kokki alkuun on suurelta halvempaa kuin kaasuliesi. Erilaisuudesta hinta voi vaihdella $ 75 $ 200, riippuen mallista, valmistaja ja ominaisuuksia. Kotiäiti vaatii vähintään 240 voltin virtalähde sähköliesi; Tämä tarjonta on todella saatavilla useimmissa kodeissa näinä päivinä. Asunnonomistaja vaatisi saada kaasulinja asennus, jos ei ole kaasu palvelu jo, ja kustannukset tämä asennus voi olla melko korkea.

Sähköuunit tulevat kela polttimet, ja yleensä olla irrotettavia tippua pannuja huolehtia ongelman, mutta ne näyttävät tylsä ​​ja likainen toistuva käyttö.
Kaasuliesistä ovat realistisia niille, jotka asuvat alueilla, joissa pääasiallinen voimanlähde on propaania tai maakaasua. On suuri todennäköisyys, jolla on kaasulinja jo asennettu näissä kodeissa, ja sitten se on erittäin helppokäyttöinen kaasuliesi.Jotkut ihmiset pelkäävät kaasua, ja ne suosivat sähkön. Ne eivät ihailla ajatus ottaa kaasulinja käytössä lähellä. He eivät halua sytyttää poltin, vaikka elektroninen sytytysjärjestelmä on läsnä kaasuliesistä näinä päivinä.
Monet kokit mieluummin kaasua, koska se tarjoaa lämpö- tarkkuus, vaikka monet sähköliesien tarjoavat kohtuullisen tarkka lämmitys liikaa.
Ihmisille, jotka eivät pelkää kaasua, heidän henkilökohtainen valinta ja budjetti laskeutuvat millaisia ​​liesi he ostavat. Kuitenkin, kokki voi tehdä monia asioita, kuten paahto jne, joita ei voida tehdä sen sähköliesi.

Valinta välinen kaasu ja sähköliesi riippuu pitkälti asunnonomistaja, ja se vain riippuu budjetin ja mieltymysten mukaan. Molemmat tulevat etunsa ja haittansa, ja ovat voineet tyydyttää käyttäjiä.

Yhteenveto:
Kaasuliesistä tulevat sinetöity metalli polttimet, kun taas sähköliesien ovat kietoutunut polttimet.