Ero Valkoinen ja punainen MulberryValkoinen vs Red Mulberry

Useimmat ihmiset ajattelevat valkoinen ja punainen Mulberry olevan lähes sama kuin molemmat ovat samanlaisia ​​piirteitä. Ainoa poikkeus, että jotkut ihmiset ajattelevat on ero värit hedelmiä. Kuitenkin tosiasia on, että kaksi on joitakin eroja.

Red Mulberry on Morus rubra ja ja valkoinen Mulberry on valkomulperi. Kun White Mulberry on kotoisin Kiinasta, Red Mulberry on kotoisin Itä Yhdysvallat.

Verrattaessa kahta, Red Mulberry on pitempi. Se tulee korkeuteen 60 jalkaa ja on leviämisen 50 jalkaa. White Mulberry on korkeus o 40 jalkaa ja on levinnyt 40 jalkaa. Lisäksi punainen Mulberry on myös tiheä aluevaltaus verrattuna valkomulperi.

Erääntynyt Red Mulberry hedelmät ovat punainen-musta väri ja kypsän White Mulberry on kermainen valkoinen väri. Mutta kehittymätön White Mulberry hedelmiä on musta tai violetti väri.Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä valkoinen ja punainen Mulberry on lehtien. Lehdet Red Mulberry ovat karkeita ja karvainen alapuolella taas lehdet White Mulberry ovat sileät. Red Mulberry on tumman vihreät lehdet. Suonet ovat ilmeisiä ja marginaalit ovat hienoksi sahalaitainen. Lehdet valkomulperi ovat kirkkaan vihreitä. Verrattaessa punainen, suonet alapuolelta valkomulperi ovat näkyvästi. Red Mulberry lehtiä lohkoa todennut ja lehtiä emäkset ovat vielä. Lehtien lohkoa White Mulberry on pyöristetty emäkset ovat epätasaisia.

Red Mulberry on suurempi alkuunsa ja se lähtee keskelle oksa. Päinvastoin, Valkoisen Mulberry on suurempi alkuunsa ja istuu keskellä oksa. Verrattaessa kahta hedelmät, hedelmä Red Mulberry on makeampi ja suurempi.
Kuori Red Mulberry tulee harmahtava litistetty ja hilseilevä harjanteita. Kuori valkomulperi tulee tannish ruskea paksu ja punoksella harjanteita.

Yhteenveto
Verrattaessa kahta, Red Mulberry on pitempi. Se tulee korkeuteen 60 jalkaa ja on leviämisen 50 jalkaa. White Mulberry on korkeus o 40 jalkaa ja on levinnyt 40 jalkaa.
Erääntynyt Red Mulberry hedelmät ovat punainen-musta väri ja kypsän White Mulberry on kermainen valkoinen väri.