Ero Garbage ja TrashGarbage vs Trash

Amerikkalaiset ovat suurimpia tuottajia jätteen koko maailmassa. Niitä pidetään päällä luettelosta, kun se tulee heittää jätteet yhdessä päivässä. Nämä jätteet, jotka poistetaan kotitalouksista kutsutaan 'roskat' tai 'trash' yleiskieltä mutta hyvin harvat meistä tietävät, että 'roskat' ja 'trash' ovat kaksi eri termejä tarkoitettu kaksi erilaista jätettä.

Roska
Garbage on jätteen joka tulee kylpyhuone ja keittiö. Se on periaatteessa orgaanista jätettä, vaatteet, ruokajätettä, ruoka-astiat, paperituotteet jne poimitaan eri organisaatioiden kuten City puhtaanapito osasto tai Waste valvontaosasto. Kaikki kotitalouden roskat ja paperituotteiden jälkeen saada poimitaan lähetetään energiajäte Facility.

roska
Trash on jätettä, joka tulee mistä tahansa, mutta kylpyhuone ja keittiö. Se voisi olla vanhoja huonekaluja, lehtiä, oksia, ruohon, roskaa ja muita tuotteita, joita kuuluvat luokkaan vaarallisten kotitalousjätteiden. Roskakoriin poimii eri viranomaisten kaupungin kuten itse kaupunki ja joskus urakoitsijat vuokraavat County 's Komissaari' toimistossa.

Trash jälkeen saada kyytiin lähetetään joko energiajäte laitokseen tai kaatopaikalle. Jätteet kuten pieniä palavaa muassa matkustaja renkaat jne. Lähetetään energiajäte laitokseen ja kohteita, kuten huonekalut, kaapit, vyöruusu, puun oksien, kannot, Bush, laitteiden ja rakentaminen roskat ja roskat johtuu purku lähetetään kaatopaikalle .
Kaupunki ei poimi roskia kuten maali ja maali tuotteita, pakkasnestettä, puutarha ja nurmikko myrkkyjä, moottoriöljyjä,, puhdistusaineet, autojen nesteitä, liuottimia, akkuja, loisteputket, butaani, hapot, kuolleita eläimiä ja infektoituneita materiaaleja, joita pidetään Kotitalouksien vaarallisia jätettä ja on henkilökohtaisesti toteutettava tilat Kotitalouksien vaaralliset jätteet.Kaupunki myös doesnt 't poimia tuottaman jätteen urakoitsijat. Jätteet kuten levyt rock, puisia kuormalavoja, wallboards, katto, putket, rakennus metallit, maaperä, kivi, johdotus Kaikki nämä jätteet tulevat luokkaan roskakoriin ja olla myydään kaatopaikoille.
Kaatopaikat ovat päivää ja ajoituksia, jolloin voi ottaa jäte ja myydä tietyllä hinnalla. Viranomaisilla on yksinomainen oikeus päättää maksut jätteen ja oikeus lähettää jätteen asianmukaista hävittämistä tilat.

Yhteenveto

1. Garbage on kieltäytyä joka tulee kylpyhuone ja keittiö talon kuten orgaanista jätettä, vaatteita, paperituotteet jne .; kun taas roska on kaikki muu jäte, joka ei ole lähtöisin kylpyhuone ja keittiö kuten huonekaluja, roskaa, puutarha ja nurmikko roskakoriin, kotitalouksien vaaralliset jätteet jne.
2. Garbage on poimima viranomaiset kuten City puhtaanapito osasto ja jätteet valvonta osasto; katsoo, roska poimii kaupungin tai joskus kontaktorit vuokraavat County 's Komissaari' toimistossa.