Ero Ilmankuivaaja ja ilmankostutinIlmankuivaaja vs ilmankostutin

Jos asut County äärimmäisen kylmissä olosuhteissa, niin on saattanut esiintyä alhainen kosteus tasolla. Vastaavasti, jos asut maassa, jossa on kuuma ilmasto, niin ehkä kokea kosteaa ilmaa sisälle huoneeseen, joka voi olla tukahduttava. Näissä olosuhteissa on parempi tuoda kosteuden normaaliksi elämänlaadun. Se on tässä, missä ilmankostutin ja kosteudenpoistaja ovat paljon hyötyä.

Kosteus on aina oltava 30 50 prosenttiin. Jos kosteus on yli tai alle tämän merkin, pitäisi olla kosteudenpoistaja ja ilmankostutin ylläpitämiseen oikean tasapainon.

Ilmankostutin käytetään lisätä kosteutta kuivaa ilmaa, ja kosteudenpoistaja käytetään poistamaan kosteutta ilmasta. Tämä on pohjimmiltaan tärkein ero näiden kahden välillä. Jos huoneilmaa on liian kuivaa, niin humidifier käytetään. Kuiva ilma voi aiheuttaa nenäverenvuotoa, kuiva iho, kipeä kurkku, ja muita infektioita. Joten se on aina parempi olla ilmankostutin.

Jos huoneilmaa on enemmän kosteutta, niin kosteudenpoistaja on paras. Ilmankuivaajat käytetään pääasiassa koteja, jotka ovat lähellä vesistöjä ja jossa on kostea ilmasto. Liiallinen kosteus ilmassa voi aiheuttaa sieni-infektiot, hengitysvaikeudet, ja monet allergiat.Ilmankostutin sprinkles vesihöyryä ilmakehään jolloin ilmassa enemmän kosteutettu. Dehumidifier toimii aivan päinvastaiseen tavalla. Se tarttuu ilmaa sisälle huoneeseen ja kulkee sen läpi kylmä putket. Nämä putket tekevät kosteutta täytetty kuivua keräämällä kosteus näissä kylmässä putkiin. Tämän jälkeen kosteus valuu astiaan.

Yhteenveto:

1. kosteuden tulisi aina olla 30 50 prosenttiin. Jos kosteus on yli tai alle tämän merkin, pitäisi olla kosteudenpoistaja ja ilmankostutin ylläpitämiseen oikean tasapainon.
2. ilmankostutin käytetään lisätä kosteutta kuivaa ilmaa, ja kosteudenpoistaja käytetään poistamaan kosteutta ilmasta.
3. Jos huoneilmaa on liian kuivaa, niin humidifier käytetään. Jos huoneilmaa on enemmän kosteutta, niin kosteudenpoistaja on parempi.