Ero Down ja höyhenetDown vs Höyhenet

Useimmat ihmiset ajattelevat, että alas ja höyhenet ovat samoja siten yleensä vaihtuvien ehdot etsiessään tyynyt, takit, tai muita kohteita, jotka edellyttäisivät niiden käyttöä. Kuitenkin kaksi ovat itse asiassa hyvin erilaisia ​​keskenään ja tarjoavat hyvin erilaisia ​​etuja niiden käyttäjälle.

Ensinnäkin on mahdollista alas ja höyhenten lähtöisin samasta eläimestä lähde. Mikä luokittelee toisistaan ​​on sijainti ruumiinosa, josta se on korjattu. Down on pehmeä kuitu välittömästi kattavat lihaa ankka tai hanhi kun höyhenet kiinnitetty runkoon kanssa akselille. Jos siis ottaa tarkasti ankka, höyhenet olisi materiaali nähty pinnalla ja sitä käytettiin sulkakynä tai kynän alkuvuosina.

Nyt kokeile kumoamisen höyhenet ja löydät jotain pehmeää ja pörröinen matot rungon ankka C tämä on alhaalla. Down on pohjimmiltaan kokoelma kuituja, joiden keskipiste kuitujen kanssa ripustus kuin säteet auringon mihinkään suuntaan.

Se, että alas ja höyhenet on erilaiset rakenteet tarkoittaa sitä, että niitä käytetään eri tarkoituksiin. Periaatteessa alas on myös erinomainen lämpötilansäädin joka onnistuu trap lämmön jättäen ilmaa läpi. Tämä on luultavasti yksi syy, miksi vaatteet valmistetaan alas ovat erittäin mukavia, koska ne onnistuvat toimivat hyvin säästä riippumatta.

Toisaalta, höyhenet eivät ole yhtä hyviä kuin alas lämpötila osastolla. Aluksi kosketus, ne ovat myös pehmeitä ja pörröinen, jonka avulla ilmaa läpi samalla tavalla kuin alas. Kuitenkin höyhenet ovat oikeastaan ​​kiinteämmät minkä vuoksi he tekevät erinomaisen suojan ankat ja hanhet. Materiaaleina käytetään vaatteiden tai tyynyjä, ne osoittautuvat joustava ja ylläpitää muodon paljon kauemmin kuin objekti kohteita. Tietenkin, alas on myös kestävä. Oikein käytettyinä, tyynyt, vuodevaatteet ja vaatteet valmistettu alas ja höyhenet voi kestää useita vuosia.

Se, että alaspäin on niin kysynnän tarkoittaa yleensä, että se on kallista. Itse asiassa, takin koostuu erittäin alas on hinnoiteltu noin $ 100 tai enemmän. Myös tyypin lintu jossa alas korjataan myös heijastaa materiaalin laadusta. Yleisesti ottaen alas suurempia ja kypsempiä eläimiä on parempi. Siten alas tulevat hanhi osuu laadukkaampi kuin siinä, ankka paitsi tietenkin, ankka on kypsempi.

Jotkut vuodevaatteita tai vaatteiden koostuvat 50% alas ja 50% höyheniä. Jopa silloin, kun vuodevaatteet on merkitty 'alas', tosiasia on, että niillä on vain noin 75% alas sisältöä, loput yhdistelmää höyhenet ja muiden kuitujen.

Hienoa alas ja höyhenet on, että ne ovat molemmat tunnettu siitä, että allergikoille. Tämä tarkoittaa, että henkilöt kärsivät allergioista todella tuntevat olonsa mukavammaksi kanssa alas tai sulka vuodevaatteet nukkumaan.Yhteenveto:

1. Down on välitön kerros yhdistetty runkoon ankka, hanhi, tai muu eläin.

2. Höyhenet ovat ulospäin kerroksen lintu, joka tulee yrityksen akselin keskellä.

3. Down koostuu tuhansista kerroksia, joita yhdistää yhteinen piste keskellä, joka estää paakkuuntumista materiaalin.

4. Down tarjoaa suuri eristys, onnistuen ansa kehon lämpöä jättäen ilmaa läpi.

5. Höyhenet ovat kiinteämmät ja säilyttävät muotonsa paremmin tarjota samalla, että pehmeä ja pörröinen tunne.

6. Sekä alas ja höyhenet on todettu vähentää mahdollisuuksia home allergioita kun hyödynnetään vuodevaatteet.