Ero Sun Katto- ja Moon RoofKattoluukku vs Moon Roof

Kattojärjestelmät luotiin jonkinlainen kompromissi tarjota etuja avoauto on enemmän vakio auto. Mitä tulee kattojärjestelmien on kaksi yhteistä ehdoin; aurinko katto ja kuu katto. Tärkein ero näiden kahden välillä on materiaali, jota käytetään. Kattoluukut periaatteessa käyttää läpinäkymätön materiaaleja, kuten metalleja tai fiberkompositer. Termi 'kuu katto' syntyi, kun autonvalmistajat käytetään läpinäkyviä materiaaleja, kuten lasia korvaajana kattoluukku. Molemmat ovat periaatteessa samat lähes joka toinen näkökohta.

Kuu katto on edullinen tilanteissa, joissa haluat antaa auringon mutta eivät halua tuuli. Aurinko voisi paistaa läpi kuu katon vaikka se on suljettu. Kanssa kattoluukku, sinun täytyy avata se päästää auringon, mikä myös antaa tuulen; ei kovin ihanteellinen, kun tuuli on jäädyttäminen. Haittapuoli kuun katto on, kun elävät hyvin kuumassa paikassa ja et halua auringon lämpöä. Kuu katto, vaikka se on sävytetty, silti anna joitakin auringonvalo ja sen seurauksena lämpöä, että se synnyttää.

Kaikki aurinko kattojen ja kuu katot on sama perusperiaate, mutta on monia muunnelmia riippuen siitä, kuinka ne avataan ja miten niitä käytetään. Jotkut operoidaan manuaalisesti kun taas jotkut ovat sähköisiä ja mekaanisia osia, jotka mahdollistavat kuljettaja avaa tai sulje sitä napin painalluksella. Jotkut aurinko / kuu katot pop-up, toiset kallista ja liukumäki, kun taas toiset liukuu katto. Se 's kaikki vain mieltymyskysymys.Yhteenveto:

1. Sun katot ovat läpinäkymättömiä, kun kuu katot ovat avoimia.