Ero keraamiset ja posliini laatat Keraamiset vs posliini laatat

Laatat ovat tasaisia ​​laattoja materiaalia käytetään lattia, katto, seinät, suihkut ja työtasot. Niitä on saatavilla eri muotoja, värejä ja tekstuuri, vaativat vähän huoltoa ja on helppo puhdistaa kuin graniittia tai marmoria.

Ne on valmistettu savesta tai saven ja muita materiaaleja. On olemassa kaksi pääryhmää laatat, posliini ja ei posliinista tai keraamisia laattoja.

Keraamiset tiilet

Keraamiset laatat on valmistettu punainen tai valkoinen savea, joka murskataan kolmessa erillisessä mekanismeja ja erotetaan sitten koon, joka on perusta eri laatuja laatat. Eri savet sekoitetaan sitten yhteen ja ovat joko jauhettiin kuivana tai märkänä jauhetaan keraamiset laatat.

Prosessi jauhettiin kuivana keraamiset laatat voivat kestää jopa 3 päivää polton ja lasituksen alhaisessa lämpötilassa, kun se vie vain yhden 60 minuutin polton Märkäjauhetulle keraamiset laatat, jotka tekevät niistä kovempia ja vahvempia. Lasitus antaa väri ja suunnittelee ja tekee myös laatat kestävämpi.

Keraamiset laatat ovat alttiimpia haketus ja kulumista sekä ne ovat vähemmän kestävät pakkasta. Asentaminen ja korjaaminen keraamiset laatat on helpompaa vaikka ja ne ovat myös helppo leikata. He myös side helposti lattiaan, niin henkilö, joka on perustaidot voi tehdä asennuksen.

posliini laatatPosliini laatat ovat keraamiset laatat on valmistettu posliinista savista, joita poltetaan erittäin korkeassa lämpötilassa, jotka tekevät heistä on läpikuultava viimeistely. Se tekee laatat kova ja tiheä kiinteällä rakenteet ja pinnat, jotka ovat vettä ja likaa hylkiväksi, joten ne vahvempi ja kestävämpi.

Koska niiden sitkeys, posliini laatat on vaikeampi side ja leikkaa ja on tärkeää käyttää oikeaa asennustarvikkeet käytettäessä posliinilaattojen. On olemassa kahdenlaisia ​​posliini laatat, lasitettu ja kautta täyteläinen posliinilaattojen.

Lasitettu posliini laatat sovelletaan kuorrutus yli niiden pintaa muistuttava keraamiset laatat. Vaikka laatat ovat kestäviä, ne eivät ole yhtä vahvoja kuin kautta täyteläinen posliinilaattojen. Posliini laatat ovat saatavilla myös matta tai kiillotetut loppuun.

Kautta täyteläinen posliinilaatat eivät ole lasitettu, niiden väri levitetään pintaan kun ampuu niin kun se on lohjennut, rikki osa on samanvärinen kuin pintaa. Tämä on kalliimpaa ja on käytössä useimmissa liikkeissä.

Yhteenveto

1. Keraamiset laatat on valmistettu punainen tai valkoinen savi, joka murskataan ja sekoitetaan yhteen tuottaa laatat, kun posliini laatat on valmistettu posliinista savea.
2. Keraamiset laatat poltetaan alhaisessa lämpötilassa kun posliinilaattojen poltetaan korkeammassa lämpötilassa.
3. Keraamiset laatat ovat yhtä kestäviä kuin posliinilaattojen.
4. Keraamiset laatat ovat yleensä lasitettu samalla posliinilaattojen jo kiiltäväpintainen mutta posliini laatat ovat saatavilla myös lasitettu, matta ja kiillotettu pinta.