Ero Munankuori ja Satin Paint Munankuori vs Satin Paint

Paint on nestemäinen seos, joka sisältää kiinteän pigmenttiä nestemäisessä jota käytetään koristeluun ja suojelua pintoja. Se tarjoaa myös väri ja koostumus erilaisiin pintoihin ja esineitä, ja sitä on käytetty ihmisen vuodesta 40000 vuotta sitten.

Se muodostuu eri pigmenteistä, jotka voivat olla luonnollisia tai synteettisiä. Nämä pigmentit antoivat väri, tekstuuri, voimaa ja vakautta. Se on myös sideaineita tai ajoneuvoa, joka sitoo erilaiset pigmentit yhteen ja tekee maalin enemmän liima, kiiltävä, kestävä, joustava, ja voimakas.
Liuottimet, joista vesi on yleisin, käytetään myös stabiloimaan maali ja niin ovat muita lisäaineita, jotka auttavat parantamaan laatua maalin.

On olemassa monenlaisia ​​maalien, joista jotkut ovat: pohjamaali, emulsio, petsi, lakka, emali, ja lasite. Paint näyttää paremmalta kun on kiilto, koska se heijastaa valoa, ja se on enemmän vahinkoa ja likaa hylkiväksi kuin tasainen maalilla.
Munankuori ja satiini maalit ovat maalit, joiden kiilto munankuoren maalilla ottaa 26% kiilto taas satiini maali on 35% kiilto. Munankuori maali on suositumpi kuin satiini maali, koska se voidaan korjata ja kosketti ylös helposti, eikä uutta pinnoite on tarpeen, kun se on vaurioitunut. Tämä on toisin satiini maali, joka edellyttää uutta pinnoite kerran vaurioitunut.Kun kuiva, munankuori maali on vähemmän kiilto, tai se voi näkyä tasaisena satiini maali paistaa. Se on kestävä ja vaikeampi poistaa kuin satiini maali, mutta koska sen kuori ulkoa. Satiini maali on helpompi puhdistaa kun munankuori maali voidaan puhdistaa vain pesemällä.
Alueilla, joilla on enemmän toimintaa, munankuori maali on paras maali käyttää, koska se on vaikeampaa ja vahvempi. Alueilla jossa lika ja noki ovat ongelma, ja puu- tai alumiinipinnalla, se on parempi käyttää satiini maali, koska se on likaa hylkiväksi.
Sekä satiini maali ja munankuoren maali tulevat latex, akryyli- tai öljypohjaisia. Molemmat voidaan käyttää ulkoa tai sisäosat talon ja on helppo soveltaa. Ne ovat parhaita seinät ja kaapit. Sheen satiini maali haalistuvat ajan mittaan, ja niin tekee munankuori maalin kiilto, joka sisältää vähemmän tai ei lainkaan kiilto ollenkaan.

Yhteenveto:

1. Munankuori maali on 26% kiilto taas satiini maali on 35% kiilto.
2. Munankuori maali on enemmän kansa käyttää maalinkäyttäjiä kuin satiini maali.
3. Munankuori maali voidaan helposti korjata verrattuna satiini maalia, joka tarvitsee uuden pinnoitteen, kun se on vaurioitunut.
4. Munankuori maali näkyy tasaisena satiini maali on kiilto ja näyttää kiiltävämpi.
5. Yksi on hangata pois lika munankuori maali taas satiini maali on helpompi puhdistaa.
6. Satin maali likaa hylkiväksi kun munankuori maali ei ole.
7. Munankuori maali on kovempi ja kestävämpi kuin satiini maali.
8. Satin maali on parasta käyttää likainen alueilla, kun munankuori maali on parasta käyttää alueilla, joilla ihmiset kulkevat useammin.