Ero Studio ja yhden makuuhuoneenStudio vs Yhden makuuhuoneen

On olemassa erilaisia ​​asuntoja, jotka voivat hämmentää monia. Yksi voi törmännyt huoneistoissa kuten yhden makuuhuoneen huoneistoja, kahden makuuhuoneen huoneistoja, ja studiohuoneistoja. Puhuttaessa yhden makuuhuoneen ja studiohuoneistoja, se voi olla hieman sekava, ja niitä käytetään usein samassa merkityksessä.

Yhden makuuhuoneen asunto voidaan kutsua myös yhden asunnon. Makuuhuone huoneistossa on yksi makuuhuone, olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Tietyt, yhden makuuhuoneen huoneistoja tulee myös takka, parveke, varastointi paikoissa, ja jopa piha. Yhden makuuhuoneen huoneistoja voi tulla erilaisia ​​ominaisuuksia.

Toisin yhden makuuhuoneen asunto, yksiö voidaan kutsua yhdessä lohkossa. Yksiö on vain suuri, yhden hengen huone, joka on keittiö ja kylpyhuone. Vuonna yksiö, kunkin alueen yhtenäisen, suuri huone on tarkoitettu eri tarkoituksiin. Yksi nurkka voidaan suunnitella olohuone, toinen olisi suunniteltu keittiö, ja toinen makuuhuone. Yleisesti olisi jakajia tai osittain seinien välissä kullakin alueella.Vuonna yhden makuuhuoneen asunto, on olemassa erilaisia ​​tiloja olohuone, keittiö, ruokailutila, ja makuuhuone. Kuitenkin jos kyseessä on studiohuoneistoissa, ei ole eri tiloihin keittiöön, olohuoneeseen tai makuuhuoneessa, mutta kaikki nämä erotetaan välilevyt tai osittain seinät. Yksiö on monikäyttöinen huone vain. Kooltaan yhden makuuhuoneen asunto on isompi. Vuonna hintalappu myös on huomattava ero näiden kahden välillä. Koska yhden makuuhuoneen asunto on suurempi kuin yksiö, sillä on korkeampi hinta kuin muut.

Yhteenveto:

1. kaksio on yksi makuuhuone, olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Mutta tietyt yhden makuuhuoneen huoneistoja myös keksiä takka, parveke, varastointi paikoissa, ja jopa piha.
2. Toisin kuin yhden makuuhuoneen asunto, yksiö voidaan kutsua yhdessä lohkossa. Yksiö on vain suuri, yhden hengen huone, joka on keittiö ja kylpyhuone.
3. yhden makuuhuoneen asunto, on olemassa erilaisia ​​tiloja olohuone, keittiö, ruokailutila, ja makuuhuone. Mutta jos kyseessä on studiohuoneistoissa, ei ole eri tiloihin keittiöön, olohuoneeseen tai makuuhuoneessa, mutta kaikki nämä erotetaan välilevyt tai osittain seinät.