idéer för badrum kakel nisch

idéer för badrum kakel nisch

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-19

Badrum kakel nischer allt från små kaklade hyllor och disk tvål inbyggd i en vägg till en nisch som är tillräckligt stort för att vara ett omklädningsrum. Även om de flesta små kakel nischer används på duschväggar eller på ett badrum väggen ovanför badkaret, kan de föras in i någon vägg i rummet. Du kan använda en liten bricka nisch ovanför diskbänken som en tvålkopp, ett medium nisch bredvid toaletten som toalett-papper avdelning eller en stor nisch längs en tom vägg som en handduk hylla.

Classic Tile Niche Idéer

Ett badrum kakel nisch med klassisk stil är det mest populära valet för människor som föredrar rena linjer och diskreta färger. En enkel, liten, fyrkantiga, vita kakel nisch ovan ett porslin badkar skapar en neutral plats att berömma ett antal olika teman. Använd grädde kakel med ljus, blommor trimning att skapa en inackorderad runt en stor, rektangel, kakel nisch i duschen. Fyll nisch med vanlig grädde plattor för en neutral rum med en ljus, feminin touch.

Contemporary Tile Niche Idéer

Om du föredrar en modern stil i ditt badrum, utforska olika samtida söker idéer kakel nisch som passar dina behov. Placera två, små, fyrkantiga kakel nischer längs en vit-kaklade väggen i duschen. Boarder de nischer med små svarta plattor och placera svart kakel längs baksidan väggar nischer. Täck botten, toppar och sidor av nischer med svart och vit rutig kakel. Placera en matchande nisch bredvid ditt badrum handfat och en bredvid din toalett för att göra stilen sammanhängande.

Badrum med grå skiffer kakel väggar par väl med nutida kakel nischer. Skapa en enkel rektangel nisch i duschen för att skapa en snygg siluett. Använd en enda, grå kakel med en upphöjd, hoppa-delfin i mitten på baksidan av nisch att skapa en elegant tema. Lägg till en matchande nisch på varje sida av spegel att knyta rummet tillsammans.

Land Tile Niche Idéer

Använd en jordnära stil för att skapa nischer badrum kakel med ett land tema. Täck duschväggar med blå kakel och skapa en stor, lång, välvd nisch i den längsta duschvägg. Skapa en tunn gränsen mellan vitt kakel runt kanterna på nischen. Placera matchande vit platta runt botten, toppen och sidorna av nischen. Montera en bricka mosaik av en solros-fyllda fältet på baksidan av nischen.

Täck ditt badrum väggar med grädde, vete, vit och taupe brickor i ett rutmönster för en subtil land tema. Lägg till en bred, kort rektangel nisch med en lätt båge över dusch eller bad vägg. Beskriv nisch form med små, tunna, blekt gul kakel. Täck botten, topp och sidor av nisch med taupe kakel. Täck baksidan av nisch med brutna grädde, vete, vitt och gult kakel mosaik av ett stort Sön

Annan artikel

 • Vad är nytt i takmaterial?
 • hur man kan räkna ett tak av kvadratmeter
 • hur man installerar granithällar marmor i duschen
 • hur man gör trä matbord
 • hur man fäster paneler till källarväggar
 • hur man tråd en armatur med en strömbrytare
 • tekniker för om glasblock
 • DIY planer på att lägga till ett rum ovanför ett garage
 • blåst in isolering avlägsnas
 • hur man skär en trappa löpare
 •