hur man lägger diagonal skal & Stick kakel

hur man lägger diagonal skal & Stick kakel

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-18

Läggning kakel är inte en svår process, särskilt när man använder skal-och-stick plattor. Att lägga plattor diagonalt är inte svårare än att lägga dem i rader. Planering är nyckeln till en bra installation, precis som det är med poserar rader av kakel. Planering av kakel placeringen innan skalar den första plattan är absolut nödvändigt, som köper 15 procent mer kakel än utrymmet kräver på grund av cutoff slöseri

Du behöver:. .
Golv renare
Bänd bar.
Flytspackel.
Murslev.
Måttband.
Självhäftande primer.
Chalk linje.
Självhäftande plattor.
Kakel kutter.
Golv rullen.


1.
Mät kvadratmeter av området med golvet för att kaklade. När du köper kakel, se till att få de extra 15 procent att ta hänsyn till den partiella plattor på kanterna.
2.
Avlägsna trim och golvlister kring golvet. Placera försiktigt en prybar under brädor som ska tas bort, lokalisering ribban på naglarna säkra kort på plats. Dra brädor från väggen med en stadig rörelse. Om styrelserna börjar böja, flytta längre ner i styrelsen till nästa spik och bänd från den platsen. Ta bort brädor och ställ dem åt sidan för att ersätta efter installationen.
3.
Rengör golvet helt med ett pH-neutralt rengöringsmedel. Reparera eventuella skador på golvet som skall täckas. Golvet bör vara släta innan du placerar den nya plattor, så gå över ytan på trägolv med ett golv slipmaskin för att jämna ut det, eller en betongkrossare Om täcker en betongyta.
4.

Level några dopp i golvet större än en åttondel tums på djupet med hjälp av en flytspackel. Blanda sammansatta enligt tillverkarens anvisningar och häll sedan det sammansatta i dips, utjämning ytan av sammansatta med en murslev. Låt det sammansatta torka efter den tid som anges i tillverkarens instruktioner.
5.
Applicera ett lager självhäftande primer för att hjälpa till med kakel följsamhet med hjälp av en långskaftad roller. Använd två lager, först spädas med vatten till ungefär en halv styrka, den andra med full styrka primer. Låt primern torka i handen innan du fortsätter.
6.
Sätt ett kryss i mitten av rummet genom att lokalisera mitten av varje väggen med ett måttband. Placera ett märke på varje vägg centrum och sedan köra en krita linje mellan motstående vägg centra. Höj kritlinje något från golvet och släpp mot golvets yta att skapa en linje Halvera rummet mellan väggarna. Gör detta för alla fyra väggar för att skapa ett centrum kors. Kontrollera korset för att vara säker på att de vinklar som skapas av linjerna är 90 grader. Om inte, gör justeringar för att skapa ett kors bestående av 90-graders vinkel.
7.
Mät från en 45-graders i varje vinkel 5 meter från centrum, Halvera varje vinkel. Krita en linje från var och en av dessa nya punkter till motståndarlaget punkt vid den andra kanten av torget genom centrum, skapa en annan cross. Dessa nya linjer kommer att fungera som start-riktlinjer för kakel placeringar.
8.
Arbeta från mittpunkten utåt, skala och placera kakel, efter de nya linjerna som riktlinjer. Tryck hårt på varje platta som du placerar dem, med kakel kanterna butted tätt tillsammans. Fortsätt att placera brickorna tills du kommer till väggar och måste skapa partiell plattor för placering.
9.
På golvet kanten, mäta avståndet och sedan använda en bricka kutter att skära brickor för att passa. Kakel fräsar kan hyras från uthyrning av utrustning butiker eller byggvaruhus. Efter kapning, placera den partiella kakel i det öppna utrymmet och slutade kanterna.
10.
Rulla över installerade filer med ett golv rullen att göra vissa hela plattan är säkert placerade mot golvets yta. Golvet rullen liknar en stor kavel på en stolpe.
11.
Tillbaka trim och golvlister du tidigare tog bort

tips och varningar


 • Blanda lådor med plattor tillsammans för att undvika stora fläckar av enhetliga kakel nyanser från samma parti.
 • Ställ klippa undan kakel för eventuell användning på mindre brister.
 • Annan artikel

 • platt tak källare idéer
 • verktyg som behövs för att hänga innerdörrar
 • hur man bifoga en ljuslåda fixtur korsning på en vägg om det inte stud
 • kan du installera en eldstad ventil på sidan av ett hus?
 • hur man gör med gammalt behandlat virke
 • hur man kan skära trimma med en geringssåg
 • DIY planer på att lägga till ett rum ovanför ett garage
 • hur man använder köket belysning i köket plan
 • hur fläcken cut-ansikte betongblock
 • diy backsplash
 •