hemlagad plast virke

hemlagad plast virke

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-13

Du kan göra plast virke hemma för projekt som du har i åtanke. Det är inte lätt dock, och det finns faror samt kostnader inblandade i tillägg till det material du behöver. Oavsett om du skulle spara pengar på lång sikt är värt en granskning. Som nämnts finns det faror. Så lyssna till varningen från olika leverantörer. Oavsett om du planerar en plast timmer däck eller bara en trädgård prydnad, det finns liknande steg att ta, och bra forskning är nödvändig

Du behöver:.
Plåt
. Arbetsbord.
Måttband.
Plåt pärla rulle.
Aerosol smörjolja.

The Plastic

Det kan vara frestande att försöka ange din egen plast från påsar och emballage som ansamlas i soporna. Vissa husägare har försökt att återvinna denna plastavfall och hade problem med det. Vara säker med detta. Det finns olika typer av plast, och inte alla är kompatibla. Dessutom kan uppvärmning plastmaterial vara giftiga. Mad Sci Network, kopplade i avsnittet Referenser har råd om smältande plast hemma och innehåller information om att vara medveten om faran av att komma upp med en svart rök och giftiga lukt.

Det bästa är att köpa plast pellets av den typ du vill ha och smält dem enligt leverantörens anvisningar. Craft och material hobby leverantörer har plast pellets som kan smältas och formas, men dessa skulle vara för dyrt att använda för att timmer. Ett antal källor för pellets finns på Business. com, sammanlänkade i avsnittet Resurser. ThomasNet, länkade i Referenser, listor också många leverantörer av plast. Ett innovativt företag i Nebraska, NatureWorks LLC, länkade i Resources, gör plast av växtmaterial som är ekologisk, säker och bra för miljön.

Mold

Innan du börjar måste du känna till storleken och formen på virket du vill producera. Detta eftersom det är svårt att klippa och forma gjuten plast, speciellt om det innehåller fibrer som du behöver lägga till för att ge styrka till färdig produkt. För en bräda eller planka kan du göra en träkloss och klä den med en gummibeläggning för att hålla den från att fastna. Information om strängpressning av plast harts, gjutning och hitta strängpressning utrustning finns på plast Machinery Datas hemsida, länkade i Referenser. Smält plast i mängder som krävs för att timmer bitar måste extruderas i en form i storleken och formen på den del du behöver. En extruder kan hyras använda hemma för denna process.

För de bästa fibrerna att använda för att stärka ditt virke, kontrollera med din harts leverantör. Glasfiber eller träfiber är de vanligaste, men båda har nackdelar.

Fortfarande spel att prova?

Trots att det finns problem och faror som är förknippade, information och hjälp finns tillgängliga om du är ambitiös nog att genomföra denna ultimata gör-det-själv-projekt.

Annan artikel

 • hur man väljer en luft kompressor för en butik
 • Kan jag klippa ett gångjärn?
 • hur man lägger Saltillo kakel
 • hur du tar bort ett undergolv på ett trägolv
 • septitank avlägsnande
 • hur man underhåller skiffer golv
 • alternativ till drywall band
 • hur man prep aluminium för färg
 • hur man bygger bokhyllor på väggen
 • anvisningar om hur man ansöker keramiska plattor
 •