billiga golv alternativ

billiga golv alternativ

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-22

Golv skydda grunden till ett hem. När du försöker att fatta beslut om att välja en typ av golvmaterial, har du flera viktiga faktorer att beakta. Golven måste kunna motstå bucklor, repor och håller upp under trafik och fukt exponering. Medan många naturliga golvmaterial är dyra, det finns fortfarande några alternativ som är tuffa, attraktiva och kostnadseffektiva.

laminat

Laminatgolv är mångsidiga. De kan emulera utseendet av trä, sten eller golv i till ett lägre pris. Laminatgolv är gjorda av syntetiska material. De varp inte när de utsätts för fukt som trägolv gör, och de är resistenta mot bucklor och repor. Enkelt att installera, laminatgolv ofta kan sättas i utan hjälp av professionella, som kan spara pengar vid installationen. Laminatgolv kan vårdas enkelt genom att sopa och skura från tid till annan. Om de är väl underhållna, de kan vara allt från 15 till 30 år. Långt färre träd behövs för att skapa ett laminatgolv i motsats till ett trägolv, så de är mer effektiva med resurser också.

Vinyl plattor

Vinyl golv är bland de billigaste golv alternativ på marknaden, även om de inte lägger värde till ett hem. Finns i antingen en glueless bricka eller ett självhäftande kakel kan vinyl klinkergolv monteras av nästan vem som helst. Vinyl plattor kan utformas för att matcha alla husägare tema, eftersom de är syntetiskt framställda. Eftersom de har inga svårigheter att hantera fukt eller värme kan vinyl klinkergolv läggas i alla rum, inklusive badrum och kök. Enstaka sopa och skura tar hand om golv vinyl plattor, men du bör vara noga med att skrubba några rader i golvet för att undvika rester uppbyggd. Vinyl golv kan rippa eller riva ganska lätt, så det är bäst att vara försiktig runt dem.

Vinyl Sheet

Vinyl blad golv är billiga, och de kräver mindre arbete att underhålla än någon annan typ av golvmaterial. Vinyl ark golv finns i något motiv eller färg, och de kan också skapas för att efterlikna naturliga material som trä och sten. Vinyl ark golv är mindre ansträngande att stå på för lång tid än hårdare golv, såsom laminat och keramiska plattor, men de kan rivas eller rivs sönder om inte är försiktig. Vinyl plåt golv är svårare att installera än laminat eller vinyl golv, och de kan behöva professionell hjälp att installera.

Annan artikel

 • hur du installerar en toalett på ojämlika golv
 • hur man använder en elektrisk Jackhammer
 • Var är Bethel vit granit bryts?
 • typer av badtunnor och spa
 • hur man utformar sovrum garderober med Home Depot
 • ugn konsumentguide
 • hur du tar bort kakel från en back plask
 • hur man skär 4-av-6 stängselstolpar
 • isolerad utanför skorsten installation riktlinjer
 • hur man avgöra om det finns trägolv under dina befintliga golv
 •