typer av badtunnor och spa

typer av badtunnor och spa

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-06-03

badtunnor och spabad nästan ett krav för en väl optioned hem. Mer än fem miljoner hushåll har ett varmt och /eller spa enligt pool och spa föreningen med nya tillägg dagligen. Dessa stora-biljett objekt åtnjuts av familjer överallt årslång. Badtunnor och spa finns i olika mode för att passa köparens behov.

Uppblåsbara Hot Tubs

Uppblåsbara badtunnor är den minst kostsamma och mest portabla badtunnor på marknaden. Uppblåsbara badtunnor är oftast gjorda av vinyl, plast eller nylon och plats för två till fyra personer. Den enkla installationen gör dessa badtunnor ett populärt val för första gången ägare. De väger cirka 100 pounds och tar upp begränsat utrymme, perfekt för personer med utrymmesbegränsningar. De kan installeras på nästan alla plana ytor, både inomhus och utomhus, och kan anslutas till ett vanligt 110-volts uttag. Uppblåsbara badtunnor är lätt att riva och flytta bör en ägare beslutar att omlokalisera. Nackdelarna är att uppblåsbara badtunnor är inte alls lika hållbart som akryl eller badtunnor i trä och kommer ofta med liten eller ingen garanti.

Badtunnor i trä

För folk som gillar en traditionell, rustik känsla, badtunnor i trä är den perfekta lösningen. Tillverkad av ek, furu eller teak, badtunnor i trä ser ut vinfat från en svunnen tid. Badtunnor i trä ger den extra fördelen av naturliga aromaterapi som inte kan hittas i någon annan badtunna konstruktion. Liksom akryl spa, badtunnor i trä behöver en permanent plattform att vila. Till skillnad från andra badtunnor och spa, badtunnor i trä använder eld som sin värmekälla så att det kan placeras på avlägsna platser utan att oroa dig eluttag. Denna typ av badtunna är en förenklad konstruktion bestående av fat och bänk sittplatser. Badtunnor i trä kräver betydande underhåll vilket gör dem ett val för de verkligt hängivna.

Akryl Spas

Ovan jord akryl spa är det som mest folk tänka när någon nämner en badtunna. Akryl spa är den mest populära typen av badkar på marknaden och oftast plats mellan två till 10 personer. Akryl spa består av en ovan jord, självständig enhet som kräver en 220-volts nätaggregat och en permanent markstöd, vanligtvis ett betongplattan. Spabad i akryl i allmänhet är dyrare än uppblåsbara badtunnor och erbjuda bättre estetiskt värde. Spabad i akryl är svårare att installera och är dyra att flytta efter installationen. De kommer vanligen med en expansiv garanti och har längre livslängd än en uppblåsbar badtunna.

i mark Spas

I-mark spa, inklusive de installeras som en del av en pool /spa kombination, är de dyraste av alla badtunnor och spa, sittplatser mellan två till 16 personer. I-mark-spa kräver installation av en professionell service på grund av schaktning, betong, rör och elektriska arbetet. In-grunder spa också behöva tillåter lokala myndigheter liksom inspekterats vid färdigställandet. Uppvärmningen sker från separat elektrisk eller gas enheter, elektrisk den minst billigt att installera, gasen det billigaste på lång sikt.

Annan artikel

 • kan du ansöka kork golv på en plastmatta?
 • behandlat virke specifikationer
 • hur man bygger balettstänger
 • hur man byter till en ny matta
 • diy stuckatur spray
 • hur reparera dusch täta
 • hur man förbereder ett gyprock väggen för målning
 • hur man hittar en bra takläggning företag
 • hur reparera medium density fiberboard
 • hur man kakel en gipsvägg
 •