hur du installerar en toalett på ojämlika golv

hur du installerar en toalett på ojämlika golv

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-05-04

Ojämn golv kan leda till toaletten vingla. Och toalett vingla kan leda till läckage i din toalett. En som betyder en massa pengar ur din plånbok. Men ett ojämnt golv inte betyda slutet för din toalett drömmar. Så länge planen på golvet inte är för brant, det är fortfarande möjligt att installera en toalett på ojämlika våning, du behöver bara se till att du kan kompensera genom att hålla din toalett på rätt köl.

Du behöver :
spatel
. Rag.
Fläns skruvar, muttrar, brickor och mössor.
Vax ringen.
Toalett shims.
Skiftnyckel.
Nivå.
Bågfil.
Rörmokare tejp.
Kniv.
Caulk.


1.
Rensa bort eventuella rester av de gamla vax ringen från runt kanterna på garderoben flänsen. Använd en spackel och trasa för att göra jobbet lättare.
2.
Installera flänsskruvarna i garderoben flänsen. När du har satt dem i ringen, vänd dem ett kvarts varv med skiftnyckel för att anpassa huvuden så att de inte halkar ut från flänsen.
3.
Installera den nya vax ring. Det finns ett par olika sätt att göra detta, beroende på vilken typ av toalett som du installerar. I ett stycke toaletter (till exempel många av de snålspolande modeller), är det lättare att placera rätt vax ringen på garderoben flänsen. I två delar toaletter, kan vaxet ringen installeras genom att vrida skålen över och bestämt trycka på ringen på plats runt utloppet.
4.
Mate toalettstolen för att vaxet ringen . Om du installerar ett tvådelat toalett, vända skålen över så att vaxet ringen nu står inför golvet. I båda två delar och ett stycke toaletter, guide på toaletten på plats över toaletten fläns, se till att flänsskruvar peta upp genom hålen i botten av skålen innan den sänks på plats. När du är säker på skålen är kopplat in korrekt, tryck försiktigt nedåt på skålen.
5.
Sätt toaletten shims runt kanterna på skålen. Låt dem sticka ut för att göra justeringar.
6.
Ställ din nivå över toalettstolen.
7.
Skruva på flänsbultarna och någon plast eller metall brickor. Sakta dra åt dem som du tittar på nivån att se till att skålen är i lod. Tryck in eller dra ut några shims att hålla toaletten nivå. När du är nöjd att toaletten nivå, ge flänsskruvarna ytterligare ett halvt varv. Använd bågfil för att stänga den sista biten av bulten som sticker ovanför hålet. Täck flänsskruvarna med lock.
8.
Om du installerar ett stycke toaletten, gå till steg 9. För en tvådelad toalett, bifoga tanken till skålen. Detta görs genom att försiktigt sänka tanken över baksidan av skålen så att konen packningen i botten på tanken passar in i hålet på baksidan av behållaren. Släpp bultar som fäster tanken att skålen i genom botten av tanken. Dra åt muttrarna på dessa för hand.
9.
Slå av vattnet på tanken med en bit rörmokare tejp.
10.
Skruva fast tilloppsslangen på tankinloppet. Slå på vattnet och låt tanken att fylla.
11.
Trim eventuellt överskott från shims som sticker ut från under toalettstolen. Dreva runt botten där skålen möter golvet.
12.
Flush och leta efter läckor.

tips och varningar


 • Du kan också använda vanliga trä shims om du inte kan hitta toaletten shims.
 • Dra inte åt toalett nötter . Detta kan göra att porslinet spricker.
 • Annan artikel

 • korrekt tillämpning av filt papper under sidospår
 • Varför installera jordvärme istället för solpaneler
 • Vilka är de instruktioner för användning av en lödning pistol?
 • hur du tar bort popcorn tak & glitter
 • information om skruvarna
 • tips för att lägga trägolv
 • hur man installerar granit plattor på betong
 • av sharping såg tänder
 • vad är en sammansatt trädäck?
 • hur man rengör injekteringsbruk dis med muriatic syra
 •