välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad som orsakar säng kvalster?

Postad av : Charlotte Wannberg

Bed kvalster (även känd som vägglöss eller loppor säng) är parasitiska insekter som lever på blod från människor, fåglar eller djur. De är inte att förväxla med mikroskopiska kvalster, som endast livnär sig på den döda huden på människor och djur. Bed kvalster ha en smärtsam bita och kan lämna synliga röda, kliande sår. Nationella Pest Management Association hävdar att deras antal är på uppgång

Migrera Djur

Bed kvalster kan spärren sig på migrera fladdermöss eller flyttfåglar. Varhelst det djuret flyger till, så gör sängen kvalster.

Migrera Människor

Mayo Clinic anges att vägglöss kan stuva undan i människors bagage eller sovsäck, och sedan krypa bort till den plats som den personen resor. Detta är en anledning till varför vägglöss ofta ses mer i hotell än i privata hem.

avskaffande av DDT

Mayo Clinic säger också att med förbud mot den giftiga bekämpningsmedel DDT, är sängen kvalster ökar i antal. Det finns dock mycket mindre giftiga sätt att döda säng kvalster än DDT.

Fast Moving

Enligt CNNMoney. com, säng kvalster flytta så snabbt att om en lägenhet är gasade de helt enkelt flytta till en annan lägenhet. Det är därför bödlarna rekommendera hela byggnader måste göras på en gång.

Missuppfattningar

Bed kvalster inte överföra sjukdomar, men den biter sig är besvärande nog.

Kansas Louisiana


Copyright © 2011 give2all.org