välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en saltvatten batteri

Postad av : Magnus Ekblad

En saltvatten batteri kan inte vara lika stark som andra kommersiella batterier. Men det är säkrare än andra batterier som inte innehåller några skadliga kemikalier. Den bygger på el från saltvatten. Detta är något som verkar som magi för de flesta människor, men är egentligen enkel vetenskap. Utgångspunkten är att den energi som produceras som järnet oxideras eller långsamt "brände" i saltvatten, producerar värmeenergi. denna energi om guidade korrekt kan driva en mycket liten, låg spänning enhet. Att göra en saltvatten batteri är relativt enkelt och kostar mycket lite eller nästan ingenting att sätta ihop.

Du behöver:
2 qt
.  pitcher.
Bordssalt.
Vatten.
1.
2 volt glödlampa.
Miniatyr bas (för en 1.
2 volt glödlampa).
Wire lock med clips.
Lägenhet eller lindad elektroder magnesium.
Stålull.
Avbitartång.
Keramikmugg.


1.
Bered en saltvatten och peroxid lösning. Blanda 7 oz. salt och 1 qt. av vatten i 2-qt. pitcher. Denna lösning bör vara mycket salt. Efter det att det blandas bör det fortfarande finnas salt synlig längst ner på kannan.
2.
Skruva glödlampan i foten.
3.
Anslut kabeln locken till de två kontakterna sitter på motsatta sidor av basen med hjälp av clips.
4.
fast den andra änden av ledningar, en till magnesium elektroden och den andra till stålull. Om det behövs, använd avbitare för att producera en bit stålull som är ungefär lika stor som magnesium elektroden.
5.
Rör om saltvatten lösningen igen. Sedan häll av saltlösning är keramikmugg så att den är nästan full. Lämna utrymme för att rymma massan av stålull och magnesium elektroden när de ska införas.
6.
Sätt elektroden och stålull i keramikmugg. Placera dem på varsin sida av muggen och undersöka de erhållna ljus.

Massachusetts Minnesota


Copyright © 2011 give2all.org