typer av kakel golvvärmemattan

typer av kakel golvvärmemattan

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-01

Sida vid sida ger villaägare med en enkel att rengöra och dekorativa golv, men utan ordentlig golvvärmemattan, kan golvet ruin, slösa hela tiden och pengarna tas i installationen. Kvalitet kakel golvvärmemattan förhindrar problem som fuktskador och kakel expansion och kontraktion. Mängden fukt i golvet kommer i kontakt med, kvaliteten på undergolvet och exakt hur mycket höjd du kan lägga till det befintliga golvet är viktiga faktorer att tänka på när du handlar för den perfekta kakel golvvärmemattan.

Cement Backerboard

Cement backerboard är användbar i lokaler eller bostäder där fukt och vatten är potentiella problem. Badrummet och köket, till exempel, behöver en stark Om underlaget som är opåverkad av vatten. Den cement backerboard är robust och vattentät, ger både stöd och skydd kakel behov. Det är mycket snabbare att installera än traditionella murbruk golvvärmemattan men ger samma stöd enligt Home Tips. com.

Cement backerboard innehåller antingen fibrer i cement eller är förstärkt med glasfiber mesh. Typiskt backerboard kommer i tjocklekarna 1 /2 tum men något tunnare backerboard finns tillgänglig. Nackdelen med backerboard kommer från dess tjocklek. När cement ryggstöd och kakel är installerade i ett rum, kan de lägga upp till en tum på höjden på golvet. Dörrar får inte stängas ordentligt över den höga höjden och apparater kan inte passa tillbaka till sitt ursprungliga platser.

Plywood

När man använder keramiska material eller sten plattor, har du möjlighet att använda en plywood golvvärmemattan. Plywood är prisvärd, lätt att klippa och enkel att installera. Den släta ytan gör att bricka för att knyta an till det och plywood ger extra stöd. Plywood har inte styrkan i cement backerboard, dock, och även tål inte fukt. Ett företag golv krävs och du bör begränsa användningen av plywood golvvärmemattan till rum som inte blir våt eller ta itu med eventuella fukt. När de är våta, expanderar plywood och sedan krymper. Detta kan orsaka skiftande och sprickbildning i klinkergolv.

Membran

Membran underlaget är tillverkad av ett flexibelt, nästan squishy material. Membranet är lätt och kan böja efter behag. Den levereras i rullar och fungerar bäst för dem som vill ha något de inte kan installera snabbt utan en massa extra krångel eller verktyg. Membranet underlaget är vattentätt och förhindrar mögel från att växa under kakel. Enligt hem expert Danny Lipford tillåter membran golvet att andas och detta håller fukten ute. Inte bara är det enkelt att skära och installera, men inte producerar damm eller bråka under installationsprocessen. Kakel obligationer väl med det och bäst av allt den inte lägga på en massa höjd vägen cement backerboard gör. För att använda membran bör husägare har ett bra och stabilt undergolv i rummet. Membran underlaget är rekommenderas för de flesta hem och för företag som inte har tung trafik under hela deras rum.

Annan artikel

 • hur ljudisolerade byggmaterial
 • betong bänkskiva förmåner
 • hur man krusa en stuprörsorganisation
 • verktyg som behövs för bygga timmerhus
 • hur man använder takpapp för golvvärmemattan på laminatgolv
 • hemlagad kolumner
 • hur man binder en konkret överlägg
 • hur man gör en karta på insidan av ditt hus
 • hur fläcken kvartalet sågade vitt golv i ek
 • modulära hem fördelar
 •