hur man bestämmer kostnaden för ombyggnad ett hem

hur man bestämmer kostnaden för ombyggnad ett hem

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-29

När konjunkturen verkar skakig, många människor väljer att spara sin pengar genom att investera i deras egendom. Vissa människor väljer att renovera sina hem medan andra vill bygga om hemma helt på befintlig tomt. De vill bygga en annorlunda eller större hus i samma område eller att helt enkelt spara pengar som annars skulle gå till inköp av en ny (och kanske dyrare) intrig genom att återuppbygga deras hus på deras redan ägda tomt. Oavsett anledning, måste husägare har en uppskattning fast kostnad när innan man börjar på ett hem ombyggnaden.

Du behöver:
Internet


1
Faktor i kostnader för att riva den befintliga hem. . . Fråga entreprenörer för beräkningar att riva ett hem. Fundera på hur att riva huset. Att riva huset isär försiktigt så att inga skador uppstår på grund och att försäkra att det material förblir användas i framtiden ombyggnad jobbet kommer att kosta mer. Men förmågan att återanvända en del material, inklusive inramning, millwork och apparater samtidigt rädda stiftelsen kan kompensera prisskillnaden. Begära en utvärdering från tre Rivning och välj ett försök att riva befintligt hus . .
2.
Utveckla en arkitektonisk plan för hemmet. Rådgör med flera arkitekter innan du väljer arkitekten att arbeta med. Fråga vänner och bekanta för arkitekt remisser och hänvisningar begäran om något intervjuade arkitekt eller hitta en arkitekt genom American Institute of Arkitektkontor Arkitekt-Finder webbplats. Förklara återuppbyggnaden mål inklusive planerade användningsområden för ombyggda hem, antal personer förväntas leva i hemmet och eventuella särskilda krav. Lägg arkitektens arvode till kostnaden för återuppbyggnaden av en bostad.
3.
Begär beräkningar från tre entreprenörer att bygga om hemma. Forskning varje avtalspart. Be om referenser och ta den tid som krävs för att se några av de bostäder som entreprenören har byggt. Tala till husägare för att ta reda på om de kände nöjd med entreprenörens arbete. Kontrollera entreprenörer-license. org plats för att kontrollera att entreprenören har en up-to-date licens i gällande tillstånd. Kontrollera med Better Business Bureau för att kontrollera att entreprenören inte har några utestående klagomål avvaktan mot honom.
4.
Titta på en byggnad miniräknare webbplats som ett alternativ (eller ytterligare) sättet att fastställa kostnaden för återuppbyggnaden av en hem. Ange den information (planerade material, planerade funktioner design, storlek, kvalitet, isolering, apparater, geografiskt område etc). Den tryckta uppskattning kommer att visa detaljerad material-och lönekostnader för en grov uppskattning av kostnaden för återuppbyggnaden av en bostad.
5.
Lägga till kostnaden för en byggnad licens till återuppbyggnaden kostnaden. Kommuner eller landsting kontor lämna byggnaden licenser när zonindelning styrelse har godkänt byggplanerna.

Annan artikel

 • markis instruktioner
 • hur man skär marmor kakel manuellt
 • hur fästa vinyl sidospår att ett block hus
 • hur man renovera ett duschkar
 • felsökning av en pneumatisk spikpistol
 • hur du tar bort ett badrum fåfänga att installera ett fartyg sjunker
 • hur du fyller potthål ordentligt i en grus uppfart
 • hur man installerar granit kakel över keramiska
 • hur man bifoga en maträtt metall tvål till kakel
 • gör det själv: Trappmatta
 •