diy veranda kit

diy veranda kit

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-21

Det fantastiska DIY veranda kit är att satser innehåller nästan allt du behöver för att bygga inneslutningen i ett snyggt paket. Beroende på kit du väljer, kan du bli tvungen att köpa några timmer och göra en del finjusteringar för att förbereda verandan. Köp ett kit som är utformad för att passa de konfigurationer av din veranda eller kan anpassas därefter. När du har strukturen på plats, kommer du att kunna njuta av de varma sommarkvällar och inte jagas bort verandan av myggor och andra småkryp.

Mätning

Vanligtvis finns det åtminstone två stöd inlägg gjorda av 4-tums av 4-tums eller 6-tums med 6-tums timmer på framsidan av veranda, en i varje hörn. De tjänster som stöder tvärbalken på verandan takkonstruktionen. Om du installerar i full längd skärm paneler, mät höjden i varje hörn och i mitten mellan stolparna. Börja från undersidan av tvärbalken ner till botten däck. Använd kortast. Subtrahera 1 1 /2 tum från höjd att ta hänsyn till tjockleken på den 2-tum med 4-tums styrelse som kommer att säkras till däck.

Mät toppen, mitten och botten att fastställa bredd mellan stolparna. Återigen, ta den minsta mätningen. Om du installerar knä-väggar, som är 36-tum hög väggar i ytterkanten av verandan, åtgärd från undersidan av tvärbalken ner till toppen av muren.

Skärmad-veranda Kits

De flesta gör det-själv-kit veranda projekt består av en enkel screening-i veranda kit som är billigt och enkelt att rama in och installera. Ramarna är oftast gjorda av strängpressad aluminium och finns i olika storlekar och färger, som gör att de smälter in i de flesta någon inställning. Du kan välja kit med paneler som kan installera tillfälligt eller permanent.

Installationsmetod

Om tillämpligt, remsor verandan av staket så att den kan utformas för skärmen paneler. Om din kit innehåller komponenter av aluminium inramning tillsammans med skärmen paneler, följ instruktionerna produkten. Den rektangulär verandan, desto bättre kommer det att rymma screening-veranda kit.

De flesta paket är designade för att passa verandor med ett överhäng. När inramning för paneler bara kan du bygga ut öppningarna med 2-tums med 4-tums skivor. Avståndet mellan 2-tum med 4-tums plankor beror på storleken på skärmarna. Golv till tak paneler skulle kräva inramning därefter. Du kan också installera paneler på toppen av knäet väggarna i ytterkanten av verandan.

Ett knä vägg är en vägg om 36-tum hög. Du kommer också att behöva montera 1-tums med 2-tums smala band kallas stannar. Stoppen är utformade för att hålla panelerna från att falla genom öppningarna. Den sida av skärmen panelerna passar an mot stannar. Ytterkanterna av hållplatser måste vara jäms med den yttre kanterna på 2-tum med 4-tums inramning.

Använd de rekommenderade fästanordningar för att säkra plattorna på plats. Täck fästen genom att säkra kvartsrund i ytterkanten av panelen. Se till att luckorna är ordentligt tillslutet för att förhindra intrång av insekter. Du kan installera skärmen dörrar, som finns i enkel eller dubbel-dörrars modeller, för att avsluta projektet.

Annan artikel

 • vad är en terrazzo golv?
 • hur man bygger en enkel solfångare
 • verktyg som behövs för att utforma en vägg
 • hur reparera en tennisbana med pansar spricka reparation
 • hur man installerar en keramiska plattor golv över vinyl
 • Silestone problem
 • hur man sätter tre tum keramiska plattor på vägg
 • hur man limma tapet till akustisk kakel
 • hur lutning ett golv för avlopp
 • de bästa sätten att ljudisolerade ett tak
 •