diy järn däck räcke

diy järn däck räcke

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-22

DIY järn däck räcke är ett populärt val för yttre däck. Arkitekter, byggare och husägare väljer allt fler galvaniserad eller pulverlackerad järn eftersom materialet är hållbart och attraktivt och erbjuder ett urval av traditionella och moderna stil alternativ. Järn kan hålla upp till ett brett spektrum av miljöförhållanden och kan vara mycket rost-resistenta

Förberedelser

Kontrollera lokala byggbestämmelser att ta reda på regler för ditt område. Precis som räcken och ståndare av trä, räcken järn och stolpar skall uppfylla de krav byggnadsordningen för höjden på skenan och den maximala bredden mellan järn ståndare. Vanligtvis är det minsta höjd för rails 42 inches. Det maximala utrymme eller bredd mellan stolpar är 4 inches.

Gör upp en plan för din DIY järnvägsprojekt. Identifiera vilka komponenter som du behöver för att köpa att slutföra jobbet. För längre räcke går att använda räcken som är av samma längd i syfte att hålla ett enhetligt utseende. Du måste överväga detta när du lägger upp det antal räcken att köpa. Andra komponenter som du behöver är: flänsar, kopplingar, stolpar, platt kolumner, kolumner hörn och adaptrar kolumn

När du tar dina mått, hålla i minnet att räckena kan vara tillgängliga i olika längder. som 4-fot eller 6-fot. Därför köp längder av räcke som minimerar skärning. Ta också reda på i förväg metod för att fästa räcken och beslag. Många produkter har vad som kallas "no borra beslag. "

Installation Tips

mittpunkten på järnstaket, antingen på däck eller i trappor, bör placeras 3 eller 4 inches från kanten. Starta installationen på trappan genom att montera den plana kolumner på överst på landningen. Secure ett inlägg till trappan. Se till att du följer anvisningarna för placeringen av tjänster vid rätt intervall. På lång sikt kan du bli tvungen att installera ett inlägg var fjärde meter.

De flesta DIY järn däck räckesståndare är monterade i flänsarna. Säkra kolumner till plattformen med godkända fästdon. Du kan behöva göra vissa justeringar, så att inte skruva fästelement hela vägen in däcket eller slitbanan. Se till att kolumnerna och tjänster är raka och jämna.

När du monterar däck järnstaket, montera platt eller hörn kolumner per tillverkarens anvisningar. Däcket räcken bifogas kolonnerna med kolumnen adaptrar.

Följ tillverkarens instruktioner för att klippa räcken. Vanligtvis är en bågfil behövs för att göra nedskärningar.

Annan artikel

 • diy lagerbyggnad planer
 • trä CD-förvaring projekt
 • hur man hittar som byggde mitt hus
 • hur man ram för fönster & dörr öppningar
 • hur man kan spara pengar samtidigt fixa ditt hus
 • hur man lägger laminat bredvid mattan
 • typer av byggnader stiftelser
 • hur man isolera en platta på ett betyg
 • hur du fyller smuts förpackning för platta beredning
 • det korrekta sättet att installera en låsmutter
 •