välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

träd klättrande säkerhet

Postad av : Camilla Näslund

Klättra i träd är en verksamhet som många barn gör i sina trädgårdar. För vissa människor är dock klättra i träd en hobby som bedriver i vuxen ålder. Klättra i träd kan vara väldigt roligt om lämplig säkerhetsutrustning riktlinjer följs

Träd

Träden du väljer att klättra måste vara tillräckligt stor för att stödja din vikt, vara fri från sjukdom, klara av risker som kraftledningar eller getingar bon, och måste vara inom din skicklighet och komfort sortiment.

Gear

En hjälm, rep, skyddsglasögon, handskar, rep placering verktyg, klättring sadlar och karbiner är alla nödvändiga verktyg för en säker upplevelse.

Regler

Kontrollera alltid trädet innan du klättra, klättrar inte i närheten av kraftledningar, aldrig släppa taget om repet, och registrera sig i ett trädklättrande kurs med en certifierad instruktör för att du har säkrast klättring erfarenheter möjligt.

Klättring Teknik

Den teknik som används kallas den "dubbla rep teknik" (DRT). Det är en speciell själv Belay friktionsknop som låter dig glida dig själv högre och lägre på repet eller bara sitta och gunga på en låst punkt på repet.

Kurser

Det finns trädklättrande kurser i skolor i hela USA. Med en kurs kommer att hjälpa en säker klättring upplevelse varje gång.

Previous:nothing
Next:gummiband bil projekt instruktioner

Copyright ©2011