välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan ge vinterföda för vilda fåglar i område 7a

Postad av : Magnus Ekblad

Under vintern perioder, kraftiga vindar, regn, is och snö gör det svårt för många fåglar till foder för mat. Att sätta ut några vilda fågel utsäde under en kall väderlek säsong är mycket uppskattad av våra befjädrade vänner. Olika typer av fåglar föredrar specifika metoder för måltid presentation. Många arter har utvecklat särskilt matvanor, t. ex. : mark mata fåglarna söka efter livsmedel som är på marknivå och bör inte förväntas att få näring från en feeder som hänger i ett träd. . Metoder för att presentera mat som visas här inkluderar, men är inte begränsade till, sorter finns i många järnaffärer och /eller centrum hem

Du behöver:.
Fågelholkar av olika typer
Wild Bird Seed.


1.
Fäst ett hängande njurtalg bur, i centrum av ett träd. Denna metall bur, har en "kaka" av talg eller andra liknande ämne som innehåller en stor mängd diverse fågelfrön. Fåglar grepp stolpar i buren och medan du håller på, kan picka på maten. Denna typ av mataren åtnjuts av mindre typer av fåglar.
2.
Knyt en "strumpa feeder", nära en trädstam. Denna typ av utsäde presentationssystem gynnas av finkar, detta feeder brukar locka en ansenlig antal finkar och fröinnehåll måste kontrolleras ganska ofta
3
Placera en "fat. . feeder "direkt på marken. Fåglar som är grunden matare kan lätt äta från denna typ av feeder. Doves speciellt som lätt tillgång till utsäde denna metod ger.
4.
Suspend en "tub feeder" från en trädgren. Detta möjliggör fåglar av många sorter och i olika storlekar till chow ner. Klar plast eller Lucite rör gör det enkelt att övervaka den mängd utsäde är tillgänglig för fåglarna.
5.
Häng en "stuga" typ fågelbordet, antingen från en "herdestav" metall stav som har varit drivs ner i jorden eller från en lågt hängande gren. Denna typ av mataren ger en liten veranda, eller plattform där fåglarna står medan man äter. Utsädet nivån är lätt bestäms genom att visa genom sidorna som vanligtvis görs av härdat glas, Lucite eller plast.
6.
Fäst ett "S" krok, innehar kedjor ett "frö plattform", till en utskjutande gren. Den här fågeln utfodring Metoden ger en säker, plattform mat innehav, för några av de större fåglarna.
7.
Scatter frö, eller andra typer av vilda fåglar mat, längs den plana ytan på en veranda räcke. Fåglar kan då stupar ner och ta en snack på sin fritid.
8.
Strö eller sprida vild fågel utsäde på isiga fläckar av gångbanor. Detta kommer inte bara att bidra till att ge ytterligare dragkraft för folk som kommer och går, men när isen smälter, utsäde kommer att vara kvar för marken mata fåglarna att äta.
9.
Skruv konsoler, eller andra typer av montering montering för en automatisk matare, att en metall post som har varit in i marken. Denna typ av mataren ekorre bevis, och därigenom kommer att utsädet endast ska bli uppätna av fåglar.
10.
Njut av att visa din vilda fåglar ge medan man äter från sin matare. Hjälpa till dessa färgglada och lekfulla varelser och titta på dem interagera med varandra, kommer att sätta ett leende på läpparna och lite värme i ditt hjärta.

Tips och varningar


  • Ren Fodertråg som behövs
  • Under extrema väderförhållanden, Fyll Seed ofta
  • Seed Will "Sour" Om vänstern Wet
  • artikel Text: Copyright u00A9 202C Ted Atoka Med ensamrätt
    
    Copyright ©2011