välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

är spansk mossa giftig?

Postad av : P-O Lennartsson

Spanska mossa är en nonpoisonous växt av södra USA som växer på träd och är vad botaniker kallar en epifytiska anläggning. Det beror på en annan anläggning för stöd men inte ta upp näring från värden

Funktion

stam spanska mossa, som inte är en mossa alls, men en blommande växt, sveper runt en värd träd, vilket gör att anläggningen att hänga från grenarna.

Överväganden

Bladen på spanska mossa har en unik design som låter dem fällan vatten samt näringsämnen från sir, att upprätthålla anläggningen. De gröna delarna av spansk mossa skapar socker via fotosyntesen, en process där ljuset hjälper till att skapa socker att anläggningen använder som energi.

Geografi

spanska mossa växer främst i Mississippi, Georgia, Florida, Louisiana, Nord och Syd Carolina och Alabama. Bland de vanligaste livsmiljöerna är sumpig områden och längs vattendrag.

Effekter

spanska mossa kan påverka ett träd när det blir så tjocka att det väger nog att bryta kvistar eller skymma solen, vilket förhindrar att en del av trädet från blomstrande.

Fördelar

En av de vanligaste användningsområdena för spanska mossa har som fyllning till möbler, stolar bil och madrasser. Spanska mossa idag hamnar i många blomsterarrangemang och är användbart för sådana syften som isolering eller som förpackningsmaterial.

Previous:nothing
Next:hur avslöja Strålen från en laser

Copyright ©2011