välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Skillnaden mellan en Weather Watch & varning

Postad av : Annika Hultén

Det finns ofta stor förvirring över begreppen "titta" och "varning" när det kommer till vädret. Skillnaden mellan de två, oavsett vilken typ av väder som de beskriver, är på potentialen i denna typ av väder förekomma

Watch

En klocka är en term meteorologer anställa när vissa villkor är befrämjande för farligt väder att inträffa, men det här vädret har ännu inte materialiserats. En klocka ger medborgarna tillräckligt med tid att reagera på en potentiellt förrädiskt väder scenario.

Varning

En varning innebär farofyllda väder sker någonstans i en viss region eller är ytterst sannolikt att hända snart.

Typer

Klockor och varning komma med sådana väderförhållanden som is stormar, snöstormar, snöstormar, översvämningar, orkaner, kraftiga vindar, fryser, frost, kyla i vind, tornados och åskväder.

Tidsplan

Väder klockor vanligen ut många timmar innan varningar. Till exempel är en vinterstorm klocka brukar vara ute ett område från 12 till 36 timmar före en storm, medan den varningen visade att en storm har observerats i närheten och är på väg att slå området.

rådgivande

En annan typ av vädervarning är en rådgivande, som liknar en varning förutom att vädret inte är så allvarliga att de kräver något så hemsk som en varning. Till exempel skulle en snö rådgivande utfärdas för en prognos på 3 till 5 inches snö.

Previous:nothing
Next:träd klättrande säkerhet

Copyright ©2011