hur du kan få en mager till taket på ett hus

hur du kan få en mager till taket på ett hus

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-18

Om du funderar på att lägga lagringsutrymme till din gård, är ett enkelt och prisvärt alternativ att bygga ett vindskydd att kasta på sidan av ditt hem. Detta är ett bra alternativ för att lagra ved, eftersom det håller din ved torka och tillgängliga. Använda återvunnet material kan hålla kostnaderna nere, eftersom de nödvändiga materialen är ganska minimalt

Du behöver:. .
Hammer
Lag bultar.
Skruvar.
Skruva Gun.
Balkskor.
Inlägg.
Headers, 2 av 6 meter eller 2 med 8 meter.
Takbjälkar, 2 av 4 meter eller 2 av 6 meter.


1.
Bestäm var du vill placera dina vindskydd och mäta längd och breddmått-hur lång tid det kommer att bli och hur långt ut från väggen. Också mäta takhöjd, eftersom detta kommer att avgöra längden på dina inlägg.
2.
Gräv jämnt fördelade efter hål på samma avstånd från huset. Gräva hål minst tre meter djup för att säkerställa att tjänster kommer att stabilt på plats. Drop inlägg i hål, vilket gör att de är plommon (rakt upp och ner) och jämnt fördelade från väggen och mellan inläggen. Generellt vill du ett inlägg var sjätte meter. Häll hälften av en påse med betong runt varje post och fylla hålen och se till att hålla inlägg plommon
3
Fäst tillbaka huvudet längs husväggen med 6 -. . Eller 8 tum eftersläpning bultar på en högre nivå än framsidan av vindskydd så taket har en svag nedåtgående tonhöjd. Kontrollera att bultarna är i massivt trä, om du går igenom is. Denna rubrik kommer att hålla den största delen av vikten på taket så det måste vara fast ordentligt. En fyra fot nivå kan användas för att se till att din header är nivå.
4.
Fäst främre huvudet på utsidan av dina inlägg när betongen har stelnat. Återigen, använd din fyra fot nivå för att hålla huvudnivå och säkra sidhuvudet på plats med eftersläpning bultar i varje inlägg. När din header är på plats, skär upp i ditt inlägg i jämnhöjd med toppen av din rubrik.
5.
Mark överliggare placering på vägg huvudet placeras ut 24-tums centra. Lägg första bjälken på toppen av den främre huvudet och bestämma vinkeln för cut för att göra spola kontakt med den bakre header (du kanske måste experimentera lite). När du har vinkeln, använder denna överliggare som mall för de andra. Använd en Balksko på baksidan huvudet att hålla bjälken på plats och fäst den ordentligt, vilar det på framsidan huvud med lite av en överhäng-minst åtta inches. En liten, passar ihop skära kan göras så att bjälken har mer platt på huvudet, men det är inte nödvändigt. Fäst bjälken till fronten huvudet och se till att hålla 24-tums avstånd och fortsätta tills alla reglar är på plats.
6.
Sätt på taket efter takstolarna sitter fast. Detta inkluderar plåt med plywood innan bältros eller band längs 24-tums center med 1 av 4: s eller 2 av 4: s från botten av taket för stål takläggning. Slutligen försegla utrymme där taket
möter huset med en bit blinka för att hålla regnet ute. Du är nu inställd för att använda ditt lagringsutrymme

tips och varningar


 • . Anm: Om du har använt 2 av 8 fot timmer för dina rubriker, sedan använda 2 av 6 är för din takbjälkar. 2 av 6-fots headers kan gå med två med 4 takstol.
 • Annan artikel

 • hur man gör en slitsad spår med en fräs
 • hur man täcker en laminerad bänkskiva
 • badkar fordonsreparationslackering verktyg
 • hur man kan återställa en vintage badrum
 • hur du tar bort manipulera bultar
 • Hur man monterar en bricka på drywall
 • backsplash mönster och idéer
 • hur man lägger marmor kakel på en bänkskiva
 • hur man instickslås en osynlig skåp gångjärn
 • hur man fixar pipig skruvar
 •