gör-det-själv interiör betong färgning

gör-det-själv interiör betong färgning

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-07-08

När används främst för uteplatser, har konkreta färgning anpassats till inre golv, vilket ger en finish som går efterlikna natursten kakor eller kakel. Detta populära finish, som en gång krävde utnyttjande av en entreprenör, som nu kan göras av alla gör-det-självare som har en ledig helg och lite av initiativet

Förberedelser The Floor

förbereds av betong är väsentligt för ett bra resultat när syra färgning. Beredning bör omfatta Mattslipning, följt av en grundlig rengöring. Bortsett från slipning, är diamant slipning också en godtagbar metod för att öppna upp golvet, men syratvätt bör undvikas eftersom det skulle påverka de konkreta fläckar, som också är sura. När golvet har slipat, rensa bort eventuellt skräp med en kvast eller stark vakuum, sedan mopp. Varje hushåll mångsidiga rengöringsmedel kommer att fungera. Att låta ytan helt torr innan du börjar att färga.

Skapa en bricka Titta

Många människor färgning interiör betonggolv vill skapa utseendet på kakel. Entreprenörer uppnå detta utseende genom skrubbning konkreta innan du börjar färga. Det första steget är att kartlägga din design med krita linjer. Enkla kvadrat mönster är trevliga, men kom ihåg att dina möjligheter begränsas bara av din fantasi och skicklighet geometri.

Om du har något mer komplext i åtanke, kommer du förmodligen vill kartan ut den på papper först. När du väl har lagt design på betong med krita, kan ett antal verktyg användas för att skura i betongen. En fjärdedel av en tum är standard djup och kommer att härma utseendet på kakel injekteringsbruk.

Tillämpa Bets

bästa sättet att få bra resultat är att följa tillverkarens anvisningar eftersom det finns många olika typer av fläckar finns. Efter dessa allmänna tips dock för en god tillämpning.

En av de största faktorerna kommer att vara din ansökan metod. Sprutor ger de mest jämn täckning utan att lämna penselränder (se till att du använder en spruta betyg för syra produkter). Fläcken färg kommer att bli rikare om du applicera flera skikt. Kom ihåg att låta fläcken torka mellan skikten. När du är nöjd med färgen, tillåta att den sista pälsen att torka och applicera ett tätningsmedel för att skydda finish. Om du föredrar en polerad look, använd en fogmassa med en högblank finish.

Annan artikel

 • hur man installerar pvc VVS
 • hur man bygger ett nytt hus som ser gammalt
 • hur man installerar torka packa kakel
 • hur man installerar kakel & murbruk för ett badrum
 • ficka dörr spåra projekt
 • hur man installerar solenergi kit
 • korrekta sättet att använda en pneumatisk hammare
 • vinyl fönstret problem
 • hur man byter en väggskivor
 • Hur installerar du cementplatta kring ett badkar?
 •