hur man installerar en topp i marmor fåfänga

hur man installerar en topp i marmor fåfänga

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-06-11

En marmor fåfänga toppen är ett bra komplement till alla badrum design. Marmor har en skönhet och elegans som överträffar andra material, och förbättrar utseendet på alla rum. Använda en marmorplatta fåfänga topp i ditt badrum kan du Undermount badrummet sjunka, snarare än hängs upp i sin fälg. Detta clean look hjälper till att lägga till skönheten i design. Fäst diskbänken och kranen till marmorskiva innan du installerar toppen till fåfänga för enklare installation

Du behöver:.
Diskho med tillverkarens maskinvara.
Silikonlim täta.
Epoxi.
Kran.
Wrench.


1.
Vänd marmorskiva upp och ned så att det oavslutade är vänd uppåt. Installera sjunka till botten av topp genom att tillämpa en sträng silikon tejp runt öppningen av diskbänken cutout. Tryck diskhon på detta lim och hålla i en stund så att limmet att greppa. Använd epoxi för att fästa diskbänkens monteringstillbehör till marmor. Fäst bulten stjälkar första genom att tillämpa epoxi till marmor undersida och trycka på stjälkar på plats. Applicera därefter epoxi till vasken och fäst klämmorna. Efter tio minuter, dra åt klämman på bulten med en skiftnyckel. Låt epoxin härda i 24 timmar.
2.
Fäst kranen till fåfänga toppen. Ta upp på varje kran bort av sin stam, driva stammen genom hålen på den fåfänga topp och dra åt toppen av varje kran igen. Använd skiftnyckeln för att dra ned allt. Blandaren kommer att anslutas till vatten efter att den övre är färdiginstallerat.
3.
Lyft fåfänga topp på fåfänga att kontrollera passform och placering. De flesta fåfänga toppar är gjorda för att passa fåfänga och alla väggar. Om detta toppen inte var gjorda för att passa de exakta måtten av rummet, dubbelkolla passform och flytta fåfänga eller topp som krävs för att tillgodose väggar eller golvlister. De flesta fåfänga toppar överhäng den fåfänga som en tum på varje sida och framtill. Om diskhon är passande mot en vägg, få upp så nära som möjligt, om väggen är ur lod, tillsätt en färgmatchande lim att fylla detta gap efter installationen, eller installera en backsplash att täcka gapet.
4.
Rengör övre kanten av fåfänga där marmor kommer att fästa och kontrollera att den är fri från damm, skräp och helt torra. Applicera en sträng silikon täta runt kanten av fåfänga. Tryck på diskbänken ovanpå täta och dubbelkolla passform. Flytta fåfänga toppen på plats, vickar den något i limmet för att få en bra band. Låt limmet obligationen i 24 timmar innan du ansluter avlopp och vattenförsörjning.

Annan artikel

 • Befälhavaren bad designidéer
 • kan återställa gamla eldstäder
 • hur man utarbeta en konkret uteplats
 • hur man kan skära metall med hårdmetall såg
 • de typer av mattan underlag
 • hur man skär ett hål i en bänkskiva för en diskbänk
 • hur man ram i en dörr med metall nitar
 • ENERGY STAR hem konstruktionskraven
 • fördelarna med ett konkret bänkskivan
 • hur man fäster bänkskivor i granit
 •