välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Definitionen av ögat vägg av en orkan

Postad av : Charlotte Wannberg

Hurricanes är spiralformade stormar som bildas kring ett tomt område som kallas stormens öga. För en storm skall betraktas som en orkan måste vinden inne i stormen producera hastigheter minst 74 miles per timme. Dessa stormar är vanligast längs östkusten i USA på grund av det varma havet som att foder orkaner, vilket ger dem deras styrka

Eye Wall

I ögat vägg av en orkan omger ögat av orkanen med en vägg av moln som anses vara den mest dödliga område i en orkan. Ögat väggen tar bort varje spår av en storm från orkanens öga och producerar dödliga vindar mer än 150 mph.

The Eye

ögat av en orkan är mitt i stormen liksom den lugnaste delen av storm. När du ser ett foto av en orkan, är ögat den tomma hålet i mitt i stormen att banden av orkanen surround. Ögat är lugn och nästan lugn, och är där vädertjänsten flyger sina plan till att fastställa grymhet i stormen.

Effekter

De vindar och moln storm som ögat väggen bort från stormens öga bli spiral vindar som tvingar varm luft i resten av stormen, vilket skapar energikälla för hela orkanen. Den varma luften är det som skapar starka vindar och piskande regn som orkaner producerar.

Spiral Bands

Hurricanes har spiral band som omger ögat vägg av stormen. Dessa band är vad producera den stora majoriteten av vinden och regnet som orkaner producerar och är den största delen av stormen.

Fakta

orkansäsongen i Atlanten börjar den 1 juni och avslutas 30 november. Orkaner i denna region form utanför Afrikas kust och blir farliga i det varma vattnet i Atlanten, Karibien och Mexikanska golfen. Dessa stormar hotar Västindien, Mexiko den amerikanska Gulf Coast den östra kusten av USA östra Stilla havet orkansäsongen börjar 15 maj och varar till 30 november. Östra Stilla orkaner är mindre hotar att USA på grund av det svalare vattnet i Stilla havet. Vid tiden mest stormar når Västkusten de har nedgraderats eftersom vattnet inte är tillräckligt varmt för att det stormar.

Previous:nothing
Next:Vilka är de olika klimat regioner?

Copyright © 2011 give2all.org