hur man konkret en befintlig bänkskiva

hur man konkret en befintlig bänkskiva

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-05-03

Om du letar efter ett snabbt och ganska enkelt sätt att uppdatera ditt kök eller badrum, överliggande din befintliga Formica eller bänkskivor kakel med betong är vägen att gå. Även om det är ett elegant och sofistikerat utseende, långt ifrån kall och stram, kommer betong nu i en mängd olika stilar och ytskikt för att komplettera din befintliga inredning. Dagens betong produkter kan användas för att skapa bänkskivor som passar in i en inbjudande och till och med varm, rum

Du behöver:. .
Konkreta
Plast tarp.
Målartejp.
Diamond ribba metallnät liner.
Borra med skruv lite.
Flathead skruvar.
Metal spackel.
Fine-dimma spray flaska vatten.
Medium pensel.
Handhållna gummispackeln.
Konkreta tätningsmedel.
Måla pan.
Rollern.


1.
Hitta den totala ytan av dina befintliga bänkskivan. Mät längd och bredd upptill och varje kant och multiplicera två tal tillsammans. Tillsätt sedan alla dessa områden. Bestäm hur tjock du vill att dina konkreta countertop att vara när den är färdig. Multiplicera ditt område nummer av denna tjocklek för att beräkna den totala ytan.
2.
Välj ett konkret på en hårdvara eller hem förbättring butik. Många betong finns nu med färgpigment, så välj en som matchar din inredning och stil. Läs den ursprungliga konkreta förpackningen, eftersom detta kommer att tala om hur mycket areal en behållare av betong kommer att fylla. Köp nog av ditt valda betong för bänken projektet. Be butiken blanda din konkret för dig.
3.
Använd plast presenningar för att täcka golv och andra horisontella ytor runt bänken som du vill skydda. Tejpa över flera inches på din backsplash med målartejp.
4.
Skär diamant ribba metallnät betongbeklädnad med tråd snips i bitar stora nog att täcka dina bänkskivan och kanter bänkskivan, vilket ger en 1-tums gränsen avslöjade hela vägen runt varje sida.
5.
Placera linern bordsyta i mitten av bänkskivan och fäst den i den gamla toppen från skruv ungefär var 6 inches. Håll kanten bitar av liner på plats när du låsa dem till den gamla bänkskivan på samma sätt.
6.
Doppa metall spackel i betongen och skopa upp cirka 3 koppar. Applicera ett tunt lager av betong till den befintliga ytan, med början i ett hörn och flytta till andra änden av disken. Se till att behålla programmet även på alla områden. Täck kanterna på din befintliga bänkskivan med betong, lägga till ytterligare konkret om några faller bort.
7.
När hela bänkskivan är täckt, flytta till ena änden och granska den för någon grov eller förtjockad områden. Spraya en fin dimma av vatten på dessa områden med hjälp av en sprayflaska. Lätt att dra borsten i en torr, ren pensel över den fuktade området för att smidigt och nivå betongen. Arbete i ett litet område i taget. Låt den färdiga bänkskivan för att bota en timme.
8.
Glättarens om en andra, något tyngre lagret av betongen på samma sätt som du gjorde den första. Försök inte att genvägen och tillämpa en enda, tjockt lager. Air kommer fastna i mitten av bänken och försvagar betong som man botar. Torka din pensel ren och använda det och din sprayflaska för att jämna det här lagret.
9.
Med solfjäderformade motioner, slät och nivå den slutliga ytan av betong med en handhållen gummispackeln. Låt bänkskivan torka i två till tre timmar.
10.
Töm betong tätningsmedel i en färg kastrull och doppa en roller i den tills den är väl belagda. Roll on tätningsmedlet i långa, raka linjer. Arbeta försiktigt för att hålla ansökan även. Kom ihåg att försegla kanterna. Låt det förseglade bänkskivan torka över natten innan den används. Återförslut din bänkskivor en gång om året för att undvika fläckar, sprickor och bakterietillväxt.

Annan artikel

 • hur man installerar solpaneler riktning och syftar grader
 • hur man installerar öga bultar i väggen
 • att dölja det enkla garderoben - snabbt, enkelt och billig lösning
 • hur man hittar dubbar genom fasadbeklädnad
 • vad är tuck pekar?
 • diy fartyg skål bänkskiva
 • Kan jag sätta kakel på band ved järnvägen?
 • geringssåg vs radialarmsågen
 • hur man byter gjutning garageport
 • hur man ram ett badkar surround
 •