välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

frukt konduktivitet typ av batteri

Postad av : Charlotte Wannberg

För en låg-powered alternativ till en AA-eller AAA batteri, en citron, apelsin, lime eller ens en tomat kommer att arbeta i en knipa. En frukt batteri-medan knappt bärbar eller snygg-kommer att generera tillräckligt med el för att driva en liten lampa eller en liten digital klocka

Frukt Batteri Huvudingredienser

För att en citrusfrukt batteri till arbete, små bitar av stål och koppar, flera stycken av koppartråd, och en glödlampa eller små digital klocka behövs förutom frukter som citroner, lime, mandariner, kiwi eller grapefrukt.

Batteri Definition

Ett batteri omvandlar lagrad kemisk energi till elektrisk energi. I en frukt batteri, saft i frukten en ledande väg mellan de två typerna av metall-koppar och stål-som är ledare för en elektrisk ström

Förbereda Citrus

Innan citrusfrukter kan vara. användas som ett batteri behöver juice i dem skall stimuleras eller aktiveras av rullande och klämma. De metallbitar som infogas i frukten tjäna som frukten batteriets två poler, varav en är positiv, den andra, negativa.

Kemisk reaktionsteknik

En frukt batteri genererar en elektrisk ström på grund av att en kemisk reaktion mellan elektrolyter (frukten är juice) och elektroder (bitar av metall), vilket rubbar laddade partiklar eller elektroner.

sluter kretsen

När en glödlampa, digital klocka eller LED ansluts med koppartråd till de två metal "poler" i frukt-batteriet, slutför det den krets av elektrisk ström-som flödar i en riktning-och befogenheter enheten.

Previous:nothing
Next:hur man hittar atomnumret

Copyright © 2011 give2all.org