källaren svit idéer

källaren svit idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-13

Basement sviter är färdig lever enheterna åtskilda från större delen av ett hus. Skapa en källare svit i huset kan lägga till ett betydande värde på fastigheten och skapa möjligheter för hyresintäkter, skära ner kostnaden för din månatliga inteckning betalning. Det kan också vara ett alternativ som en plats för dina svärföräldrar eller vuxna barn att leva. Innan du börjar bygga på din källare svit, finns det flera saker att tänka på att skapa en optimal livsrum.

Ljudisolerat

Lägg ljudisolering mellan våningarna. Att bo i en källare kan vara ganska högljudda annars. Detta är särskilt viktigt om små barn lever ovanför enheten eller om det finns trägolv ovan. Trägolv tenderar att föra ljudet till golvet under mer än ett golv med vadderad matta skulle. Ljudisolering kan vara dyrt, men om inte gjort, kan det leda till att hyresgästen flyttar ut tidigt om buller från ovan var ett stort irritationsmoment. Det skyddar också dig också, eftersom du inte vill höra ljudet av en samling av hyresgästens vänner när du försöker få en trevlig kväll.

Belysning

Källare tenderar att vara mörka platser. Även om du har tur nog att bygga din svit på ett gå ut källaren, några av rummen kommer troligen saknar fönster. Med ljus och gott om ljus i hela sviten kommer att bidra till att bekämpa detta mörker och lägga vädjar till potentiella hyresgäster. Infällda spotlights glödande är en bra alternativ, om du har plats i ditt tak. Om inte, glödande spår belysning eller riktad belysning och utanpåliggande spotlights kan vara mycket effektiva också. Se till att din fixturer kan rymma en högt wattal glödlampa för maximal ljusstyrka.

Asfalt Path

I vissa typer av hus, innebär ingången till källaren gå runt till baksidan av huset. Skapa en cement väg som leder till dörren så att din hyresgäst inte behöver gå igenom gräset. Hon kommer särskilt att uppskatta detta i regn eller snö. Det kommer också att skära ner på mängden smuts som får spåras till enheten, bevara ditt golv kvalitet.

Flooring

Källare kan tendera att vara benägna att fukt mer än resten av ditt hem. Ha detta i åtanke när man väljer golv typ för din källare svit. Du kanske vill undvika mattor, även om vattenhalten inte ett problem. Matta kan vara besvärligt att rengöra eller byta efter hyresgäster flyttar ut. Bra alternativ är keramiska plattor, parkett och parkett golv.

Annan artikel

 • hur mitra lister
 • hur man hittar bostäder avloppsledningar i Seattle
 • installationsanvisningarna för keramiska hörn tvålkopp
 • saker för ett kök
 • Hur är lastcontainrar gjort?
 • hur man isolera en gammal vind
 • verktyg för att skära speglar
 • hur reparera parkettgolv ek
 • hur man gör formar gummi betong
 • hur man ram ett hörn med metall nitar
 •