fördelarna med marmorgolv

fördelarna med marmorgolv

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-17

marmorgolv har länge varit standard i kvalitet och skönhet. Dessutom har marmorgolv bibehålls den högsta nivån av kunglig elegans och har ansetts golvet valet av den sociala eliten i hundratals år. Marmorgolv, trots rejäl prislapp, har flera fördelar värt att notera när man väljer ett nytt golv för hemmet.

Beauty

Finns i flera olika stilar med olika grader av färgat korn som löper genom, marmor golv är en av de mest visuellt tilltalande golvmaterial på marknaden. Marmorgolv kan komplettera någon designtema och färgpalett. Utöver sin naturliga skönhet, kan marmorgolv poleras för en helt slät yta som glas som briljant visar marmor unika kristaller. Det kan också vara finslipat för en plattare matt-liknande yta för att dämpa sin blanka yta, som kan fungera bättre för den som söker en mer rustik, men ändå naturlig look. Marmor, men kräver lite extra underhåll för att säkerställa att det behåller sin vackra finish samt resistenta egenskaper. Sammantaget är dock fortfarande marmorgolv en av de mest populära material för golv.

Hållbarhet

I bostäder med barn och husdjur, inga golvmaterial erbjuder riktigt nivå av hållbarhet som marmorgolv. Motståndskraftig mot repor från leksaker och klor, har marmorgolv sin vackra finish genom något spel barnen sätta till dess yta. Eftersom nyinstallerat marmorgolv är förseglad med en fläck-och vattenavvisande päls, uthärdar den gemensamma mässar orsakats av saft spill och valp mässar. Utöver sin fläcktåligt är marmorgolv lätt att rengöra, vilket kräver en daglig sopa och tvätta med rent vatten för att avlägsna smuts. Marmorgolv måste tätas varje år eller så beroende på hur mycket trafik golvet genomgår. Villaägare bör undvika att använda kemikalier för att rengöra marmor inte speciellt avsedd för marmor.

Allergivänliga

Till skillnad från mattor, som fångar och håller miljontals damm, mögel och partiklar ilska, är marmorgolv mycket allergivänliga. Dessutom marmorgolv motstår mögel och mjöldagg samt andra former av bakterietillväxt. I bostäder med kronisk allergiker, är marmorgolv ett rimligt alternativ till traditionella mattor.

Värmeledningsförmåga

Marble inte leder värme som matta eller kakel golv gör. Det är fortfarande kallt oavsett temperatur, vilket gör det till ett idealiskt val för bostäder byggs i tropiska områden. För dem som älskar känslan av marmor men måste ha ett golv som ger viss nivå av värme, det finns kablar och andra former av värmesystem som installerar under golvet för att ge värme i hela marmor, öka komforten och göra den till en genomförbart golv val för villaägare i kallare regioner.

Annan artikel

 • travertin vs porclelain
 • hur man lägger murverk på framsidan av en eldstad
 • hur man bygger en mur träram
 • hur man installerar keramiska plattor över plywood golv
 • hur du ändrar din adress och beställ din post ska vidarebefordras
 • hur reparera ett skadat trä bord
 • hur man isolera med rullar av isolering
 • hur man installerar ett substrat på toppen av trägolv
 • hur man installerar låda hårdvara
 • däck byggnormer för rails
 •