designidéer för ombyggnader vindar

designidéer för ombyggnader vindar

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-18

Remodeling vinden kan vara ett praktiskt företag av olika anledningar. Oavsett om din avsikt är att lägga värdefull plats i ditt hem, öka din fastighet värde eller bara njuta av en fin utsikt, remodeling vindar är ett gemensamt hem förbättringsprojekt. Många gamla vindar är i dåligt skick och används för lagring av lådor och arvegods familj. Genom att bygga din vind, kan du förvandla den till ett sovrum, kontor, användbart lagringsutrymme eller ens en hemmabio.

Biblioteket eller Vardagsrum

Om du är någon som önskar en lugn plats att slinka iväg för att läsa eller prata med vänner eller familjemedlemmar, remodeling ditt vinden till ett bibliotek eller vardagsrum är en bra idé.

Hemmabio eller Den

Om det du vill ha är en plats att luta sig tillbaka, slappna av och njuta av showen, sedan omvandla vinden till en hemmabio är ett alternativ. Med den växande överkomliga priser på stora, plattskärms-tv och digitalt surroundljud system, hemmabio blir mer och mer populärt. Genom att utse ett helt rum för denna användning, kan du både göra rättvisa åt den fantastiska tekniken och hålla utrymme som är avskilt från resten av huset. Du kan också hålla video game system och andra spel i denna nya konverterade vindsutrymmet för att göra det dubbla som en lek och lekrum.

Master Bedroom eller gäst svit

Turning en vindsvåning i ett master-eller gäst sovrum med en Badrummet är ett av de mest användbara och praktiska projekt vinden renovering. Inte bara kan detta förfarande ge ett mervärde till kostnaden för ditt hem, men det kommer att göra ditt hus känns betydligt större. Oavsett om du väljer att använda sovrummet själv eller om du reservera det som ett gästrum, kommer ditt hem att kännas större.

Skylight eller vindskupor

Oavsett vilken typ av design du sätter sig på för vinden renovering, lägga ett takfönster eller vindskupor är ett bra sätt att tända i rummet naturligtvis samtidigt lägga till en öppen och organisk känsla till rummet. Takfönster och takkupor, som är element som sticker ut från planet för ett sluttande tak yta och är vanliga i vinden utrymmen, även ge utrymme för bättre ventilation i hela vinden och i sin tur resten av huset. Takkupor kan även användas som nödutgångarna.

Ytterligare lagring

Även om du förmodligen renoverar din vind att flytta den från att vara en lagringsutrymme, hålla en del lagring alternativ kan vara användbar i det långa loppet. Ofta vindar har lågt i tak väggar som är idealiska för installation inbyggda hyllor, lådor, nischer, skåp och andra former av lagring. På detta sätt har du några välkomna lagringsalternativ.

Stellar rum eller område

Vindar ofta har den bästa utsikten i huset, och i vissa fall den bästa utsikten i grannskapet. Utnyttja detta genom att tilldela vissa star-blickar utrymme i vinden renovering design. Genom att lämna utrymme för ett stort fönster eller vindskupor att sätta ett teleskop framför du ger dig själv chansen till timmar av natten underhållning, för att inte tala om överklagande av att titta på solnedgångar och soluppgångar.

Art Gallery

I renovera din vind, skapar du en mängd nya väggyta som kan användas för att öka din personliga konstsamling. Vindar har ofta mycket trevligt dagsljus och är ett bra ställe att visa konst.

Annan artikel

 • hur man gör betong tegel dekorationer
 • hur täta en vägg
 • kompositbänkar kontra rostfritt stål
 • hur man installerar gaveln eller matta reducer på laminatgolv
 • hur du enkelt ta bort tapet
 • hur man kan skära hål i en granit bänkskivan
 • hur man avsluta stenmurar
 • hur man lägga keramiska plattor längs kanterna
 • hur man installerar lås & Fold parkettgolv
 • hur man avslutar en betongyta
 •