information om om ett betongblock stiftelse

information om om ett betongblock stiftelse

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-06-03

Betongblock stiftelser erbjuder många fördelar. Blocks finns i många färger och utföranden som gör differentiering enkelt. Deras relativa överkomliga priser och flexibilitet kombineras för att tillåta byggare att sälja hus till lägre priser och att göra tidigare unbuildable platser livskraftig för utveckling. De kräver ingen dyr, utrustning och en kompetent besättning av Mason kan lägga en typisk grund i mindre än en dag. Betongblock tillåta byggare att sprida murens höjd, så branta stigningar eller nej är inte ett problem.

Material som behövs

Bygga en betongvägg block stiftelse antar olika material. Den fundament kräver timmer för att bygga formulär, armeringsjärn för strukturstöd till armeringsjärn stolar stödja fundament innan du häller betong och band att binda armeringsjärn till stolar. Väggen i sig innehåller betongblock, murbruk, ventiler stiftelse och ankare remmar eller skruvar för att fästa sillplankan (utformningen medlem liggande ovanpå väggen) mot blocket väggen.

Betygskriterier

Sortering är en ofta förbisedd del av byggprocessen. Bra sortering förvandlar en ledig i en byggarbetsplats. Din grader rensar bort sly och annat skräp och förbereder partiet för byggnaden. Beroende på höjder visa på karta, kan han sänka betyget genom att kapa bort smuts, eller höja det genom att lägga smuts. Han backar också platsen så att vattnet rinner bort från grunden.

Grundmurar

grundmurar är konkreta konstruktionsdelar som stöder en struktur hela vikt. Fundament är två till tre gånger bredare än väggen vilar på dem och minst 12 inches djupt. Byggare använder två typer av fundament, grävde och bildade, alla med fördelar och nackdelar. Dug fundament billigare att installera, men avfall mer konkreta. Bildas fundament kräver ytterligare virke och arbetskraft för att bygga, men de slösar lite konkret under hälla. När hällde, socklar kräver 12 24 timmar att torka.

Lägga grunden

noggrant lägga ut väggen före ansökan murbruk är nödvändigt att bygga en grundmur och slutligen, för strukturen du bygga på den. Följ byggplanerna exakt, med särskild hänsyn till hörnen, som styr resten av väggen. Lägg dina kurser mellan hörnen, och lämna plats för dörrar och ventiler stiftelse. På den sista kursen, kom ihåg att infoga ankare remmar eller skruvar enligt lokala kod.

Kostnad

Block vägg stiftelser kostar i allmänhet mer än platta stiftelser grund av den extra arbetskraft och material som berörs. Men de är betydligt billigare än gjuten betong väggar.

Annan artikel

 • diy betonggolv etsning
 • hur man lägger kakel ark
 • hur man installerar blad rock bakom duschväggar
 • hur du tar bort oljefärg från penslar
 • hur man skär Hörnlist med en BÅGSÅG
 • Definitionen av bergvärme ton
 • hur man lägger plattor marmorvägg på cementplatta
 • hur man lägga keramiska plattor över gamla bänkskivor
 • det bästa sättet att skära korrugerad plåt
 • hur man lägger kakel på en betongplatta
 •