stilar i hus bältros

stilar i hus bältros

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-05-31

För tillämpningen av skydd och visuella intryck, är taket en av de viktigaste yttre egenskaper som ett hem. När det gäller att reparera ett befintligt tak, uppförande av en nytt bör särskilda hänsyn skall betalas riktning mot vilken typ av bältros skall användas. Olika faktorer såsom ekonomi och estetik, har varierande betydelse, beroende på köparen. Lyckligtvis finns det flera stilar av hus bältros att välja mellan.

Asfalt Bältros (sammansättning)

Eftersom de är mångsidiga, hållbara och billig, asfalt bältros är några av de mest använda vanligt på amerikanska hem. På den nedre änden av skalan är standard tre-fliken singel. I andra änden är den tjockare lager arkitektoniska singel. Asfalt bältros finns i en mängd enstaka eller blandade färger och har en genomsnittlig livslängd på cirka 20 till 30 år. Förutom kostnadseffektivitet, människor väljer asfalt bältros eftersom de är lätta att reparera och är motståndskraftiga mot brand.

Wood Bältros (Skakningar)

Från en estetisk synvinkel, några stilar av bältros är lika populär som skakar. Den varierande bredd ger karaktär, och många människor njuta av grayish-silver färg naturligt träfibrerna bältros. När ett felaktigt sätt, kan trä bältros senaste 30 och 50 år. Underhåll är viktigt, eftersom obehandlad shakes kan duka under för mögel och klyvning. Kostnaden är den största nackdelen med trä bältros, eftersom de har att installeras.

Metal Bältros

När det gäller underhåll, metall bältros är lika enkla att ta hand om som asfalt bältros. Fördelen de har över asfalt är att de är mer miljövänliga. Metal bältros är hållbara även i svåra väderförhållanden och kan installeras över befintliga tak. Mångsidighet är en annan positiv faktor, som metall bältros kan köpas i en mängd olika stilar och färger.

lera eller Betong Kakel Bältros

Tile bältros kommer att tänka på när man tänker på Medelhavet, spanska och stilar uppdrag arkitektur. Kakel bältros används på grund av estetisk förbättring de kan tillföra ett hem. Med använt material, kan dessa bältros göras i en mängd olika stilar, former och färger. De är naturligt brandsäkra och i allmänhet lätta att underhålla. Kakel bältros är hållbara men tung, och vikt krav på en byggnad måste beaktas när man använder dem.

Skiffer Bältros

att använda hållbara material direkt från jorden skapar några av de mest fashionabla och unika bältros på marknaden. Stone bältros, med rutinmässigt underhåll, kan pågå under mycket lång tid. Skiffer kan vara en mycket dyr takläggning alternativet, eftersom de kräver professionell styckning och installation.

Annan artikel

 • gjutning material
 • DIY: keramiska plattor backsplash
 • hur man bygger en tjänst trä staket
 • hur att säkra en granit mot en fåfänga
 • hur man installerar själv kakel självhäftande golv ovanpå gamla plattor
 • hur man väljer en köksö
 • rock och tegel idéer för fasadbeklädnad, dörrar accent, och fönster
 • kakel & stenläggning
 • steg-för-steg anvisningar för ramlade marmor injektering
 • återvunnet sten & betong
 •