hur man bygger en inbyggd klädkammare

hur man bygger en inbyggd klädkammare

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-04-18

För många av oss, kan vi inte ha tillräckligt garderobsutrymme för våra kläder, skor och accessoarer. Du kan öka ditt hem utrymme garderob lagring med en sömlös, permanent klädkammare. En inbyggd garderob, i stället för en möbel garderob som är rymd-begränsning, kommer att se ut som om det har alltid funnits där

Du behöver:. .
2-av-4-tums trä reglar
1-av-5-tums trä, 18 fot.
1-av-12-tums trä.
1-av-4-tums trä, 4 + fötter.
1-av-2-tums trä, 20 + fötter.
2 u00BD-tums träskruvar.
1 u00BD-tums träskruvar.
Gips ark, 4 eller fler.
Gips förening.
Gips tejp.
Gips spackel och ludd verktyg.
Dörr med hårdvara, 24-av-80 inches.
Gångjärn och skruvar.
Drill.
Gersågen.
Pneumatisk spikpistol och 2 u00BD-tum till 3-tums spik.
Brukskniv.
Behäng kniv.
Nivå.
Mejsel.
Hammer.
Router med dörrgångjärnet stansning lite.

Gör väggöppningen


1.
Skär en dörröppning genom en vägg som inte är bärande och inte inte har elektriska eller VVS i det. Mät bredden och längden på dina garderobsdörren och tillsätt 4 inches till sin höjd och 6 u00BC inches till sin bredd för inramning. Klipp två stycken 2-av-4-tums virke med hjälp av mätning mellan toppen och botten plattor. Sätt dessa i väggarna på båda sidor, utan att komma ut i dörröppningen öppningen och nivån dem vertikalt. Tånagel dem i toppen och botten plattor. Detta kommer att stärka öppnar garderobsdörren.
2.
Klipp två långa bitar av 2-av-4-tums trä för att rama in två vertikala sidor av dörröppningen. Nivå dessa trä reglar vertikalt på alla sidor, och spika dessa in i skogen stuteri i väggen och in i grundplattan på golvet.
3.
Klipp annan bit av 2-gånger-4 -tums virke av för dörren nick till bredden av dörröppningen ovanför de två vertikala bitar, och spika detta i topparna på dessa två bitar.
4.
Skär en bit av 1-av-5-tums trä med bredden av dörröppningen nedanför sidhuvudet 2-gånger-4-bit. Nail detta i 2-gånger-4 ovan.
5.
Mät avståndet mellan sidhuvudet golvet, och använda denna mätning klippa två vertikala bitar 1-av-5- tum trä för de två sidorna av dörrkarmen. Nivå och spika dessa till 2-av-4-tums dörr inramning.

Ram the Closet


1.
Gå till det angränsande rummet för att konstruera ramen för din inbyggda garderoben. Skär bottenplattan s 2-gånger-4-tums bitar och lägg dem på golvet till boxen i garderoben området. Använd en borr och förborra hål genom 2-av-4-tums bottenplatta och i golvet. Sätta in ankare på golvet hålen och skruva bottenplattan i golvet med hjälp av träskruv eller tunga skruvar däcket.
2.
Rikta den inbyggda garderoben bästa plattorna mot taket och skruven i taket: s balkar eller använd skruv ankare för att stabilisera anslutningen.
3.
Mät avståndet mellan toppen och botten plattorna på flera positioner, och klippa 2-av-4-tums väggreglar med hjälp av dessa mätningar. Sätt dessa väggreglar mellan plattorna, och utrymme väggreglar 12 till 16 inches isär. Tånagel dem i toppen och botten med hjälp av spik pistol eller skruvar.

Stängning i väggarna


1.
Mät bredden och längden på garderoben s väggytor. Klipp bitar av drywall ark att helt omsluta garderoben, en i taget. Överför mätningen till drywall ark med ett måttband, penna och linjal. Rita linjer, och sedan använda en brukskniv att göra mål linjen. Knäpp drywall ark i halv på linjen, och skar genom uppbackning med brukskniv.
2.
Rada upp drywall ark på väggen så att varje kant landar på mitten av trä stud. Skruva fast drywall lakan på bultarna med eller skruvar, och utrymme dem mellan 6 och 12 inches längs väggreglar. Helt täcka både exteriören och interiören garderob väggar.
3.
Applicera fogmassa över alla skruvhål med en spackel och fjäder bort överflödigt förening. Applicera ett skikt av föreningen till varje söm, och smidig en remsa av papper eller nät tejp över sömmen. Smidig ytterligare ett lager av fogmassa över skarven till en befjädrad finish.

Lägga Closet Fixtures


1.
Trimma botten på väggarna med Baseboard gjutning och trimma dörröppningen med dörrlisten. Häng dörren till dörröppningen av stansning ut platser för gångjärnen med en router eller hammare och mejsel, och sedan skruva dörrens gångjärn i reglarna. Borra ett hål i nivå med dörrlåset och skruva en dörrskylt över hålet.
2.
Installera klädhängare spön i garderoben med 15-tums-långa bitar av 1-by-4-tums virke med staven konsoler skruvas på dem. Skruv eller spik dessa till de två sidoväggarna som kommer att stödja kläder staven. Skär klädhängare stången på längden mellan de två fästena och sätt i sina fästen.
3.
Installera horisontella hyllor i garderoben ovanför klädhängare staven. Klipp till en bit 1-av-12-tums trä med längden mätning över kläderna staven. Klipp till en bit 1-av-2-tums trä och spik till den bakre väggen för att stödja längd sidan av hyllan. Installera fler hyllor i garderoben för kläder, skor och accessoarer.
4.
Installera en fullstor spegel på en av de garderoben väggar eller på insidan av dörren.

tips och varningar


 • Du vill anställa en elektriker ordentligt tråd garderoben för en armatur.
 • Annan artikel

 • hur man kakel en dusch badkar
 • DIY: torka väl
 • hur du tar bort pitch från sågblad
 • hur man identifierar asbest produkter
 • marmor kakel skärverktyg
 • hur kakel över färgade betonggolv
 • Hur skärpa saxen på en Leatherman Micra
 • Lägga till en laser för att en geringssåg
 • billiga idéer för ombyggnad ett sovrum
 • hur du uppdaterar utsidan av en ranch stil hem
 •