motordrivna verktyg för rivning

motordrivna verktyg för rivning

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-20

Smashing väggar och riva upp betongplattor är slitsamt arbete --- det är därför det finns verktyg för det nästan varje fas av rivningsarbeten. Elverktyg inte bara minska den insats som krävs för rivning, de ökar också säkerheten. Tigersågar såga exakt trä och möjliggöra strategiska borttagande av väggar, medan rivningshammare hålla händerna längre från flygande skärvor än släggor. Med rätt verktyg kan rivning ske snabbt, säkert och effektivt.

"Jack" eller Breaker Hammer

Den klassiska, "big-pappa" redskap som är den T-formade Jackhammer, en så kallad brytare hammare. Olika tips fäst ändarna av dessa tunga handverktyg hammare upprepade gånger i ytor, vilket gör att en arbetstagare chip och bryta betong, jord och sten. På grund av sin stora vikt, dessa verktyg används endast för banbrytande --- they're så tung att man knappt kan lyfta dem. Borrmaskiner är notoriskt högt och otymplig, men deras makt kompenserar för besväret.

Demolition slagborrmaskin

borrhammaren-borr, som ibland kallas rivning borra, är en lättare och mindre kraftfull version av Jackhammer. Rivningen slagborren är tillräckligt lätt för att hissa med två händer, vilket gör att en användare att riva väggar och svåra att nå platser. Olika tips och bitar som bifogas dessa verktyg både återgälda i ett hamrande rörelse och snurra i en roterande rörelse, därav namnet "slagborren. "

Tigersåg

tigersåg skär genom trä, metall och plast med relativt tunna blad. Blades bifogas detta elverktyg flytta fram och tillbaka liknande en brödkniv. Verktyget är relativt lätt och lättmanövrerad, så att dess blad kan användas för att skära igenom tak, väggar, golv och trånga utrymmen. De flesta tigersåg blad är något flexibla så att de inte lätt går sönder och kan knuffas mellan brädor eller timmer inramning.

Power Floor Stripper /Scraper

Den effekt golvet strippa driver slipade knivar över ett golv yta att plocka upp , ta bort och skrapa bort golvbeläggningar. Förbränningsmotor vanligen befogenheter detta verktyg, och det är starka nog att ta bort lim som murbruk eller lim som används för linoleum.

Stubbfräsen

stubbfräs hjälpmedel utomhus rivning projekt genom att minska stubbar för ljus chips av trä. Den gasdrivna motorn i den här maskinen kör tunga blad eller chipping skivor, att en operatör sänker på en stubbe. Den snurrande bladen äta borta på stubben, inte bara ovanför ytan men hela vägen ner till rötterna.

Annan artikel

 • vad är skillnaden mellan brads & naglar?
 • CCD dammborttagning
 • lacken idéer för köksluckor
 • instruktioner om att bygga utetrappa
 • kakel idéer för ett vattenfall kapell effekt i duschen
 • hur man använder tjärpapp under sidospår
 • typer av golvsystem
 • hur man bygger en brand i en spisinsats
 • badrum fåfänga skåp installationsinstruktioner
 • hur man isolera en källare reglar
 •