hur man installerar Pergo laminatgolv

hur man installerar Pergo laminatgolv

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-27

Pergo laminatgolv är en vacker design alternativ till matta eller kakel. Laminatgolv installeras som ett flytande golv, vilket betyder att det inte är knuten till undergolvet som stöder den och de enskilda styrelser låsa ihop till en enda enhet. Det Pergo golv Systemet kan installeras över alla plana, släta underlaget ytan, inklusive betong, plywood, keramik eller vinyl plattor och befintliga trägolv. Laminatgolv är hållbara, lättskötta och enkla att installera följa denna enkla procedur.

Du behöver:
Måttband
. Penna.
Hand torget.
Hammer.
Bänd bar.
Slagkloss.
Tabell såg.
Geringssåg eller cirkelsåg.
u00BC tums golv distanser.
6 mil.
 Filmen fuktspärr (för betongundergolv).
Prego laminatgolv.
Dragstången.


1.
Använd ett spett för att ta bort alla Baseboard i rummet.
2.
Clear undergolvet ytan av brister eller främmande material och rengör det noggrant för att avlägsna damm och skräp.
3.
Installera undergolvet ångspärr material enligt tillverkarens specifikationer, för att installera laminatgolv över en betongplatta.
4.

Använd en tabell för att såga tungan sidan av en av golvbrädorna för start raden. Ställ sågen bredd att skära endast tungan, som lämnar styrelsen så nära sin fulla bredd som möjligt. Skär tillräckligt långt för att slutföra hela första raden golv bitar.
5.
Placera den första golvbräda trimmas på plats, intill basen av fasadtegel. Håll den borta från basen på väggar med u00BC tums distanser ca 24-inches isär, med en extra spacer mellan slutet av styrelsen och börjar väggen.
6.

Placera nästa bit av golv i första raden bredvid den första pjäs, sätt u00BC-tums vägg distanser mellan den och väggen, och använda en slagkloss att infoga slutet tungan i utgången spåret på första pjäs placerade. Göra vissa bitar är förenade tätt tillsammans och kanterna på bitarna är perfekt. Upprepa detta steg för att slutföra den första raden i golvbrädorna, inklusive u00BC tums vägg distanser som behövs.
7.
Börja nästa rad av golvbrädorna genom att skära en längd av laminatgolv till 24 inches lång. Denna kortare förrätt pjäsen kommer att vackla slut fogar i raden från de i föregående brädraden. Använd en cirkelsåg eller geringssåg för att klippa pjäsen. Håll cut-off bit att använda i andra änden av raden av golv. Cutting denna första pjäs kommer att se till att slutet skarvar i angränsande rader är spridda, från 12 till 24 inches isär
8
Håll bit golv skära i steg 7 på en 20 -. . Till 30 graders vinkel och halka tungan kanten av bit in i spåret kanten av föregående rad av golv, tryck sedan in och ner för att knäppa den på plats.
9.
Placera en knacka block mot slutet och knacka försiktigt med en hammare för att skjuta bit mot en u00BC tum spacer på väggen slut. Använd slagkloss för att se hela längd av pjäsen passar tätt mot föregående rad av golv.
10.
Placera nästa hela bit golv intill slutet av golvbräda installerade i steg 8. Håll det på en 20-till 30-graders vinkel och halka tungan kanten av bit in i spåret kanten av föregående rad av golv, trycka in och ner till snäpp det på plats
elva
Använd en slagkloss placeras mot slutet av golv bit installerade i steg 10, knacka försiktigt med en hammare för att stänga i slutet gemensamma tätt mot föregående stycke golv. Upprepa steg 8, 9 och 10 att slutföra raden, skära den sista pusselbiten att passa u00BC tum från väggen.
12.
börja nästa rad av golvbrädorna genom att skära en längd av laminatgolv till 12-inches lång som den här raden startelvan styrelse, sedan repetera Steg 8 till 11 för att slutföra rad.
13.
Fortsätt att lägga till rader av golv i hela rummet, göra vissa att växla längderna på startmotorn ombord på varje rad. Slutet fogar i varje intilliggande rad nödvändigt att fördela minst 12 inches isär.
14.
Använd ett bord såg att rippa ner bredden på den sista raden i golvbrädorna som krävs för att upprätthålla ett u00BC tums avstånd från väggen. Det kommer inte finnas utrymme för att använda slagkloss mot längderna på golv pjäser i denna sista raden. Använd ett golv skjutfacket att dra åt sidan leder i detta sista raden.
15.
Tillbaka Baseboard till väggarna omkretsen rummet, vila basen mot ytan av laminatgolv.

tips och varningar


 • Rengör laminatgolv med en mopp, vakuum med ett hårt golv beslag eller använda någon av de många specialiserade rengöringsmedel avsedda för laminatgolv vård.
 • Laminatgolv inte rekommenderas för tillämpningar där det genomsnittliga året runt rumstemperatur är 65 grader Fahrenheit eller Celsius 18.
 • Kontakta laminatgolv tillverkarens specifikationer och monteringsanvisningar att försäkra använda av alla nödvändiga tätningsmaterial eller ångspärrar för kök eller badrum applikationer. är
 • Pergo laminatgolv avsett endast för inomhusbruk.
 • Annan artikel

 • hur man band färg från ett cementgolv
 • hur att färga betong tegel
 • ombyggnad och inredning
 • hur man kan jämföra energibolag i Houston, Texas
 • hur man installerar en platta badkar ansikte
 • hur man installerar självhäftande plattor
 • Fartyget sjunker vs solid yta sjunker fåfänga
 • gemensamt badrum färger
 • hur man beräknar kostnaderna för vinyl rangerbangård
 • typer av däck golv
 •