badrum redecorating tips

badrum redecorating tips

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-28

Du behöver:
brukskniv
. 4-tums bred metallskrapa.
Värmepistol.

Badrummet är tillsammans med köket, den mest funktionella rum i något hus, men funktionell inte behöver betyda intetsägande. Remodeling badrum kräver inte nödvändigtvis i full skala renovering som innebär att riva upp väggar och dra ut fixturer. I vissa fall kan du även att kunna omforma ditt badrum för att skapa en slående ny look utan att ändra en enda sak som för närvarande är monterad på golv, vägg eller tak.

Smala badrum med fönster

En snäv badrum som slutar med ett fönster på ena änden kan tendera att likna en tunnel om inte inredda för att dra uppmärksamheten bort. "Dekorationerna Book" rekommenderar distraktion som ett sätt att bekämpa mot tunneln effekt. Täck dina väggar i tapet utskrifter eller levande färger målar. Använd stora plattor på golvet med en matchande rad vägg gränsen kakel. En spegel placeras på en vägg kommer att skapa en illusion av bredd att hjälpa till att eliminera tunneln känner.

Belysa en mörk Badrum

Ljus i badrummet är direkt berörda av inredning och design systemet. En mörk badrum kan livas upp genom att helt enkelt måla taket vitt och dra nytta av ljuset reflekteras i ytan. Speglar kan också användas som reflektorer för att hjälpa ljusna badrum utrymme. Om du befinner dig ständigt "stöta armaturer vid torkning efter en dusch, ersätta nuvarande fixturer med infälld belysning.

Välja dekorativ Fixtures Klokt

piedestalhandfat och dekorativa sänkor glas kan lägga till en verklig känsla av stil till ett badrum, men fundera noga över vilken typ av använda ditt badrum kommer att få innan denna omdaning val. En gästtoalett som tar emot lite trafik kan hantera sänkor som är mindre hållbara mycket bättre än badrummet som används av familjen hela dagen. Fundera hållbarhet före estetik när remodeling ditt huvudsakliga badrum och lämnar mindre hållbara objekt till sällan används badrummet.

Barnsäkerhet

Remodeling badrummet på ett barn innebär att uppmärksamma säkerhetsanordningar. Se till att duschen glaset är gjord av säkerhetsglas som inte lätt splittras från spelet. Placera skåpet så att den inte kan nås av barnet och inte är inrett på ett sådant sätt att det ger ett lockande mål för nyfikna barn. Om du inte installerar en bassäng lågt nog för att rymma höjden av dina barn, då måste du lämna ett steg eller låda som tillåter dem att nå bassängen.

Lagring

Badrum lagring bör alltid vara en av de främsta beaktas när remodeling utförs. Renoveringen processen är det perfekt tid att lägga till en ficka garderobsdörren linne för att dra nytta av begränsat utrymme. Variera placering av nya skåp med höjd så att varje medlem kan nå dem lätt, föreslår "Badrum Design och planering 1-2-3. "

Annan artikel

 • hur man får fri el från en liten billig väderkvarn och generator diy kit
 • skärning keramiska plattor med handverktyg
 • söta ungar sovrum idéer
 • hur man installerar en hängande tak
 • hur du ansluter två bitar av triple-vägg skorstensröret
 • hur fläcken kvistig furu
 • hur man ansöker linoleum torg
 • hur man målar en bonus rum
 • hemlagad inomhus ved rack
 • vilket håll ska jag lägga ett laminatgolv?
 •