Betong & hem reparation

Betong & hem reparation

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-25

Betong i, på och runt ditt hem kan bli knäckt och flisas eller har hål eller divots i ytan. Kontrollera alltid denna typ av skador eftersom det är ibland ett tecken som ditt hem har mer allvarliga problem stiftelse som flytta betong på sidorna och ytan. Men när eventuella reparationer är godkända, kan du återställa konkreta åtgärder, golv, väggar stiftelse och andra objekt så att de ser välskötta gång

Förberedelser

Rengör alla områden som behöver reparera innan du börjar. Sopning, moppning och dammtorkning är bra utgångspunkter. Avlägsna lös betong med en styv borste och stämjärn bort trasiga bitar. Rengör betong igen när man är beredd, fuktig mopp eller arbetar trasa för inomhus eller obekväma ytor, men spraya utomhus ytor med motorstarka trädgårdsslang. Vänta 2 till 3 dagar för de konkreta torka helt innan du gör några reparationer.

Små och medelstora Sprickor

Fyll sprickor som är 1-tum breda eller mindre lätt med silikon latex täta. Du får anta att det är bättre att under-fyller dessa sprickor, men i själva verket är det tvärtom. Låt täta spilla över kanten på varje spricka bara lite. Du kan använda olika verktyg för att jämna ytan av täta: en spackel, murslev, en gummispackeln eller din handskbeklätt finger. Caulk skall torka i 24 timmar.

stora sprickor, hål och divots

Vinyl betong plåster är en förberedd produkt som kommer i lufttät baljor och säljs på mest järnhandeln, använda det för att fylla större skadade. Applicera ett tunt lager med en metall murslev och fyll varje område med patch snart första lagret har stelnat. Den plana yta spackel är det bästa verktyget för att jämna ut ytan på varje lapp, och du kan ta bort överflödigt material lapp med rak kant. Vinyl konkreta Plåstret torka i 24 till 48 timmar.

Resurfacing

Om din betong har små spindel sprickor som inte kommer att fylla, har sönder kanterna eller helt enkelt ser gammal, prova ny beläggning. Resurfacing din betong helt enkelt kräver skumma-beläggning med en ny tillämpning av betong. Använd ett konkret bindemedel för säker fastsättning av ny betong. Applicera två tunna lager av betong när de konkreta bindemedel blir klibbig. Det första lagret av betong ska bota före det andra läggs till. En enda tjockt lager av betong kan fälla fukt och smula. Det kan ta upp till 7 dagar för nya konkreta att bota, så att inte gå på eller röra den under den tiden.

Sealing

En stor del av hemmet konkreta skador orsakats eftersom korrekt förebyggande åtgärder var inte vidtas. Täta alla nya och reparerade betong för att hålla det i perfekt skick. Använd en betong eller murverk tätningsmedel och tillämpa två lager. Om du vanligtvis salt din betong på vintern, inte. Salt äter genom tätningsmedel och skadestånd betong. Stället välja en specifik konkret avisning produkt.

Annan artikel

 • hur man väljer kakel badrumsgolvet
 • tips om hur du installerar skåp hårdvara
 • hur man kakel runt badkar kant
 • installera golvvärme värme platta på platta
 • återvunnet glas bänkskivor vs granit
 • hur man gör cement trappa utanför
 • hur man band färg från ett cementgolv
 • laminatgolv och tunga pianon
 • kakel bänkskivan alternativ
 • typiskt murverk tegel faner konstruktion
 •