välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man prospektering efter ädelstenar och mineraler i Connecticut

Postad av : Charlotte Wannberg

Detta handlar om att hitta pärlor och mineraler i Connecticut

Du behöver:.
Guld panorera och klassificerare
Rock Pick.
Berggrundskartor i Connecticut.
Kompass.
GPS-enheten.


1.
Prospektering av guld och ädelstenar i Connecticut skulle låta många vara ett slöseri med tid, jag det finns många pärlor och mineraler ur marken och stenar från Connecticut. Enligt vissa av hans verk statligt geolog författaren har gjort ett omfattande arbete med att utveckla en övergripande karta över sinnen och perspektiv som finns i Connecticut. Under de senaste Connecticut hade mer än 600 gruvor de är alla nu övergett. Du kan göra en mycket god sak för Connecticut är födelseplatsen för modern gruvteknik.

Dessa gruvor alla upptäcktes i ytan hällar. Till författarens kunskap det har varit mycket litet eller inget modernt mineralprospektering tekniker som används vid delstaten Connecticut. Det enda möjliga undantaget är den övergivna Bristol Copper Mine av Mines Road.
2.
Att hitta några värdefulla mineralfyndigheter här du först behöver en fungerande kunskap om geologin i staten. En del av detta kan hittas på nätet som Bedrock geologiska kartor i Connecticut. Speciellt bra ställen att söka efter är de kontakter mellan två olika typer av rock. En annan högt värde mål är någonstans att ett fel uppstår. Det finns många olika fel i Connecticut. Någon av dem kunde dölja en överraskning där vattnet perculating upp ur djupet redovisade mineraliseringen av värdefulla mineraler, deponering dem nära ytan där vattnet hade svalnat och tappade sin last av lösta mineraler. Det kan vara givande att leta efter några tunga järn färgning på klipporna. Dessa kallas "gossans" finns där järn sulfider (pyrit) har klarat. Guld och många andra värdefulla mineraler finns i samband med pyrit. En Gossan förtjänar mer än en casual look.
3.
Gold finns både alluviala avlagringar i grusavlagringar av bäckar och floder, och längs stränder. Det ligger i närheten av berggrunden eller vilar på ytan av floden lera där den är i kontakt med överliggande grusavlagringar. Komma på de bästa ställena att gräva innebär stora arbetskraft. Ett enklare ställe att söka guld är där bäcken rinner över berggrunden detta fungerar som en naturlig skyttebana. Guld finns i sprickorna i berget, kommer du att ha lite svårt att få till det om du inte använder en kalkon baster att suga ut det.

Guld har observerats sparsamt i berggrunden, i synnerhet medan de byggde Rt. 8 till Litchfield strax norr om där motorvägen korsar Naugatuck River. Guldet var i en bergskärning i ett kvarts turmalin ven beläggning kristaller som sticker in i kvarts. Samma insättning var associerad med svavelkis.
4.
Gems finns i Connecticut finns främst i pegmatit. Dessa är de långa vita venerna som finns i hela Connecticut särskilt öster om Connecticut-floden. Under de senaste många tillverkare av fältspat och glimmer drivs dessa minor. De alltid har gjort pärlor som beryll mineraler eller turmalin i dessa klippor som bonus till sin ordinarie gruvverksamhet.

Andra ställen där pärlor kan hittas i fällan åsar som finns i den centrala delen av staten . Kända pärlor som finns i dessa bergarter omfattar ametist, datolite och phrenite tillsammans med några andra zeoliter.

schists finns i Connecticut har flera mineraler som är ädelstenar inklusive granater, cyanit, sillimanit att alla kan bli skuren i ädelstenar. Hammonasett strand i Madison noteras för månstenar finns på stränderna vid vattenlinjen.

Guld finns också i samband med mineraliseringen hittades i samband med fällan åsar. Författaren upptäckte guld i New Britain i utloppet från RT. 72 på vänster sida av berget skära leder till Columbus Ave. I närheten har han också upptäckt fyndigheter av bariumsulfat (baryt) och kopparmalm (bornite).
5.
Det finns några fyndigheter av gabbro i den östra delen av delstaten sydöstra av Willimantic och i Preston som är kända för att ha producerat mineral platinagruppen.

I ett privat kommunikation med författaren, Richard Hayward chefen för Masherntucket Pequots berättade att när de var borrar brunnar för Foxwoods Resort and Casino de hittade platina i borrkax. Det finns också en guldklimp av metaller platinagruppen på displayen i Wesleyan University mineralsamling i Middletown, Connecticut.
6.
Historien om att hitta mineraler och ädelstenar i Connecticut går vidare till denna dag av ett fåtal hängivna människor.

tips och varningar


 • alluvial guldproducent finns nära kontakt mellan grus och berg eller lera.
 • A bra ställe att leta är kontakten mellan två bergarter eller i fel zon.
 • Ädelstenar är ofta i pegmatit eller metamorfa bergarter.
 • Platina har hittats i östra Connecticut.
 • Staten har över 600 nedlagda gruvor.
 • Läs så mycket som du kan hitta innan prospektering i ett område.
 • En bra källa att läsa kan hittas i gamla stan historier.
 • Håll utkik efter ormar Connecticut har både Copperheads och skallerormar.
 • Håll utkik efter rådjur fästingar .
 • Se upp för vilda hundar och andra vilda djur.
 • Connecticut har även bär och trots att staten inte kommer att erkänna det, pumor.
 • Se upp för Poison Ivy och brännässlor.
  
  Copyright © 2011 give2all.org