hur man utformar förvaringshyllor

hur man utformar förvaringshyllor

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-21

Varje hem kan vara mer oganized med väl planerade förvaringshyllor. De flesta hem har tillräckligt med utrymme i ett garage eller källare område för hyllor. Kreativt placerade hyllor inuti garderober kan ge massor av extra förråd också. Genom att räkna ut alla objekt som kan placeras på hyllor, kan varje husägare hantera röran mycket bättre. Hyllor kan organiseras i hela huset, så att frågor som snabbt kan placeras, om mycket enkel att organisera system används

Du behöver:.
Lista med objekt för förvaring.
Hem design böcker.
Remodeling tidskrifter.
Skissblock och penna.
Mätverktyg.


1.
Skapa en lista på saker som behöver lagras på hyllor för att minska röran. Skriv ner kök, kläder, leksaker, badprodukter eller någon produkt som behöver organisera. Översyn hem design böcker, tidningar och webbsajter för att undersöka olika typer av lagringssystem som innefattar användning av hyllorna.
2.
Leta efter utrymme i varje rum som rymmer hyllor. Gör skisser för att visa var dessa hyllor kan placeras. Sketch hyllor i ett badrum, till exempel, kommer att placeras i en garderob eller skåp. Leta efter utrymme att ta emot hyllor, dock utan att göra ett rum verkar trångt. Använd en hel vägg för hyllor från golv till tak, till exempel, som kommer att hålla många hyllor inte djupare än ena foten framifrån och vägg.
3.
Design garderoben hyllor att nå alla vägen till toppen av garderoben. Undvik att lämna oanvänt utrymme nära taket som kunde hålla många objekt. Ordna hyllorna som ska fördelas över hela toppen och sidorna av en garderob runt ett plagg hängande spö, till exempel. Installera premade hyllor av trä eller tråd som är släta och inte fastnar kläder. Lämna gott om utrymme att nå in i hyllorna, dock så kommer det att bli lättare att hämta objekt när de behövs.
4.
Använd hyllor i ett rum för objekt som kommer att användas i det utrymmet. Förvara biltvätt utrustning och svampar i plast baljor på hyllor i ett garage område, till exempel. Inte flytta dessa objekt till källaren där de kommer att bli svårt att hitta. Använd hyllor i sovrum garderober för kläder eller sängkläder försändelser. Lagra kök objekt på skafferi hyllor, men undvika att placera kök ex på hyllor i en hall garderob.
5.
Använd ett system för märkning av slutna behållare på hyllorna. Inkludera plastbehållare för barnens leksaker i ett lekrum garderob för att lagra konst leveranser, till exempel. Placera en etikett på varje container till tydligt ange vad som finns inuti eller hyllor kommer bara förvirra alla. Använd färgkodade etiketter för behållare om barn är för unga att läsa.

Tips och varningar


 • Köp containrar eller lådor för lagrade objekt som samordnar. Ett hyllsystem kan se mycket rörig, men den är organiserad, om behållarna på hyllorna finns olika storlekar och färger. Skokartonger göra stora behållare för lagring, till exempel, eftersom de alla är i samma storlek. Skokartonger kan också målas för att passa med vatten-baserade sprayfärg.
 • plan för att säkra alla hyllor på väggen utformningen med 4-tums rostfria skruvar eller bultar. Hyllor kan försörja en hel del tunga saker som kan falla och skada någon om hyllor dra lös.
 • Annan artikel

 • hur man installerar parkettgolv över ett trägolv med polyuretan
 • lägenhet uteplats & idéer privatliv
 • hur man utformar ett hem ytterdörr
 • hur man hittar reglar för om trägolv
 • hur man byter en vanlig dörr med en skjutdörr
 • hur man bygger ett dansgolv för billig
 • hur man installerar listen i ett gammalt hus
 • hur du avsluta din listen
 • hur du lägger fönsterfoder
 • hur man installerar en blandare ikea badrum
 •